Van alapja annak, hogy ennyire félünk a migránsoktól?
Figyelt kérdés
Köztük én is sajnos. Az a rémkép kísért folyton, hogy bevezetik ezt a felső határ nélküli betelepítést és a városokat, vagy akár csak a lakótelepet ahol élünk, elárasztják a migránsok, aztán onnantól jön az iszlamista erőszak meg a terror, mint Nyugaton van már sajnos, a számuk meg egyre csak nő majd... Megtörténhet ez?? Sokáig hülyének tartottam magamat, hogy ilyenen rágódok, mert valószínűtlen, de mi van ha mégse. Meg láttam hogy több hasonló kérdés volt már, tehát mások is vannak így ezzel, ezért merem megkérdezni.2018. jan. 12. 21:49
11/22 anonim válasza:
"Van, mivel ha kitoloncolják őket nyugatról, haza biztos nem fognak menni, majd itt ragadnak, többek közt nálunk is."
Kitoloncolni az EU-ból szokták őket, te értelem.
Szerinted ha kitiltják Németországból, akkor innen nem tudna simán visszamenni? Vagy ha a németek kirakják, akkor mi miért ne?
Úristen bammeg, kegyetlen, ami itt egyesek fejében van...
12/22 anonim válasza:
Á nincs, a németek, franciák is azt hitték, hogy ezek békés célú arany emberek, de az áldozatok majd óvatosabbak lesznek a következő életükben.
13/22 anonim válasza:
Vegyük két részre a kérdésed. Attól jelenleg nincs okod félni, hogy ide bejönnek a migránsok és hirtelen iszlám negyedekkel lesznek tele a magyar városok, mert ez ellen tesz a magyar állam ellenintézkedéseket. Abban az esetben viszont, ha már itt bent lennének, vagy valahogy a jövőben előállna egy ilyen helyzet, szerintem jogosan félnél a beilleszkedni nem akaró, (a mi szemszögünkből) szélsőséges iszlám tömegtől.
14/22 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak. Én 11 évig kamionoztam, tavalyig. Főleg Angolba jártam, és láttam milyenek a migrik. 6-8 évvel ezelőtt láttunk Calais-ban a kikötő környékén néha 3-4 feketét sétálgatni. Jöttek a kamionhoz, hogy vigyük át! Elzavartuk és kész !Majd 4-5 éve már mindenütt voltak, táborokat csináltak az elhagyottabb helyeken, de nem voltak a városban.Ami viszont már az utolsó 2-3 évben történt, az már katasztrófa. Azt hiszem mindenki ismeri a tv.-ből. Az pont úgy történik, hogy akadályt az útra, és vágják a ponyvát, tapossák, vagy ledobálják az árut. Ha kiszállnék, agyonvernek. Már nem is kamionozom nemzetköziben. Nem tudnak mit kezdeni velük a francia rendőrök.
15/22 anonim válasza:
Aki járt nyugaton, és látta a gettókat meg a párhuzamos társadalmakat, akiknek a gyerekei nem halanak az iskolában, mert a kis Mohamed még 14 évesen se beszéli rendesen az ország nyelvét, és hozzá kell igazítani a tantervet, Azok tudják...
16/22 anonim válasza:
#11 "Szerinted ha kitiltják Németországból, akkor innen nem tudna simán visszamenni?
Nem biztos...
Ha csak meghatározott postahivatalban veheti fel a segélyt, és csak ott kap lakást ahol ki lett neki jelölve, akkor nem megy vissza...
Nem tehet mást, itt marad és marhára gyűlölni fog minket, hogy nem élhet Germoneyben...
Ráadásul, ha a magyar rendfenntartók feladata lesz, hogy itt tartsa őket.
17/22 anonim válasza:
Nem kell félni a migránsoktól! Általában csak leszúr, vagy szétloccsantja a fejedet baltával, a rángatózó hulládat pedig megdugja 10-15 szegény menekült, de nem tehetünk erről, mert el kell fogadni a más kultúrát. Mi a gond azzal, hogy a karácsonyi vásárt rád robbantja? El kell fogadni, hogy nem szereti szegény! Abban sincs semmi kivetnivaló, hogy a gazdája nélkül sétáló nőket 20-an megerőszakolják, minek csavarog el...
18/22 anonim válasza:
Kérdezzük meg az amerikai indiánokat.
19/22 anonim válasza:
Érdekes,én paranoiás vagyok,de ezt még én is totál marhaságnak,alaptalan félelemnek tartom...
20/22 anonim válasza:
Most aki nem fél. Szerintetek nem lesz közelező betelepítés? Nem tudjátok mennyien jönnek? Láttátok a Keletit és a János Pál pápa teret 2015-ben? Szerintetek jobbak lesznek, mint a romák?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!