Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van alapja annak, hogy ennyire...

Van alapja annak, hogy ennyire félünk a migránsoktól?

Figyelt kérdés
Köztük én is sajnos. Az a rémkép kísért folyton, hogy bevezetik ezt a felső határ nélküli betelepítést és a városokat, vagy akár csak a lakótelepet ahol élünk, elárasztják a migránsok, aztán onnantól jön az iszlamista erőszak meg a terror, mint Nyugaton van már sajnos, a számuk meg egyre csak nő majd... Megtörténhet ez?? Sokáig hülyének tartottam magamat, hogy ilyenen rágódok, mert valószínűtlen, de mi van ha mégse. Meg láttam hogy több hasonló kérdés volt már, tehát mások is vannak így ezzel, ezért merem megkérdezni.
2018. jan. 12. 21:49
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
59%
Egyelőre nincs. Nem vagyunk célország szerencsére
2018. jan. 12. 21:58
 2/22 anonim ***** válasza:
8%

Én nagyon félek.

Szerintem amúgy olyan lesz a helyzet, mint a romák kapcsán. Velük is van baj, élősködnek és rontják a közbiztonságot.

Amúgy a migránsok kapcsán még keresztényüldözéstől is tartok.

Budapest biztosan kevésbé lesz biztonságos - már most, migránsok nélkül is romlik a közbiztonság, főleg a budai oldalon.

A parkok pedig alapból magukban hordozzák a veszély lehetőségét, drogosok meg tudják húzni magukat, erőszak tud történni észrevétlenül. Most majd romlik a helyzet...

2018. jan. 12. 22:00
 3/22 anonim ***** válasza:
70%
Egyrészt nem ide akarnak jönni, másrészt az ország vezetése gondoskodik arról, hogy ez ne is legyen lehetséges számukra.
2018. jan. 12. 22:00
 4/22 anonim ***** válasza:
25%

#2 vagyok.

Kötelező betelepítés lesz és Európába egyre többen jönnek, tehát ha célország vagyunk, ha nem, itt kötnek ki majd jó sokan közülük, a mi pénzünkből.

A romák, kínaiak kapcsán nem így van??

2018. jan. 12. 22:01
 5/22 anonim ***** válasza:
10%
Persze, hát tudod, hogy egy feldühödött 60 kg-os mire képes? Na meg a nők és gyerekek, azok a legrosszabbak.
2018. jan. 12. 22:05
 6/22 anonim ***** válasza:
66%
Nincs.Propaganda az egész, mert egyrészt a tenoristáknak ez egy jelentéktelen 0 ország, a bevándorlók meg követik a magyar fiatalokat nyugatra...
2018. jan. 12. 22:06
 7/22 anonim ***** válasza:
53%
A kérdést és pár választ elolvasva látható hogy a kormány gyűlöletkampánya sikeres volt.
2018. jan. 12. 22:18
 8/22 anonim ***** válasza:
41%
Van, mivel ha kitoloncolják őket nyugatról, haza biztos nem fognak menni, majd itt ragadnak, többek közt nálunk is.
2018. jan. 12. 22:20
 9/22 anonim ***** válasza:
7%

Valamekkora részben van.

Amúgy meg, szükség van az országban ezekre? Vagy nincs még elég "rejtett erőforrásokhoz" hasonló?

2018. jan. 12. 22:36
 10/22 anonim ***** válasza:
27%

Igen, én is nagyon félek tőlük.

Több millió migráns már alig várja, hogy idejöhessen Magyarországra a nagy jólétbe és elvegye tőlünk azt.

2018. jan. 12. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!