Ha a jobbiknak tényleg van egymillió támogatója, miért csak 500 ember küldött pénzt?
Figyelt kérdés
ha egymillió csak egy ezrest adna, össze is jönne a zsozsó és még maradna is2018. jan. 10. 18:26
1/7 anonim válasza:
a fidesznek van 2 millió támogatója, gondolod abból mind adna pénzt?
2/7 anonim válasza:
Régen volt, most szerintem nincs 1 millió szavazójuk.
Épp elég az 500, 500 ezerig nem kell feltüntetni kitől kapták, ez kapásból azt jelenti, hogy 250 milliót tisztára lehet mosni.
#1 azért ha tippelnem kéne hányan adakoznának nem 1000 emberre tippelnék.
3/7 A kérdező kommentje:
5000 adott össze 60 millát
2018. jan. 10. 18:34
4/7 anonim válasza:
Ha jogos lenne a büntetés, még össze is dobnák a lóvét, de mivel az egész csak lejárató kampány, igy nincs is miért adakozni.
5/7 anonim válasza:
Jogos is a büntetés.
A probléma inkább az, hogy már nincs 1 millió szavazójuk.
Az új "támogatók", az újhullámos libsijobbikosok érdekből szavaznak vonára, orbán ellen. Nem azért, hogy adjanak valamit, hanem, hogy kapjanak.Csak várnak valamit, de nem akarnak adni cserébe semmit
6/7 anonim válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy amikor szavazok egy pártra, a szavazatommal támogatom, pénzzel, eszemben sincs. Gyanítom, hogy a szavazók nagy többsége, ugyanígy van ezzel.
7/7 anonim válasza:
A Jobbik és a Fidesz között sok más mellett az is egy lényeges különbség, hogy a Fidesz támogatói parancsot kapnak, és ugranak veszettül. Részint, mert a birka csak erre képes, részint, mert tudja, különben ugrik a jó élet. A Jobbik nem tud parancsolni és nem ugrik rá senki. A "senki" persze képletesen, pár embert bármire lehet találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!