Fideszesek# Nektek, hogy fér bele, hogy egy ilyen ember lesz a kormány januári konferenciájának díszvendége? (Meleg, pedofíl, botrányba keveredett, szélsőséges. )
Figyelt kérdés
Itt lehet róla bőven infót találni:
A botrányaira pedig bárki rá tud keresni.
Ugyanakkor ez, hogy fér bele a konzervatív, mély nemzethy, keresztyén kormány értékrendjêbe?
2017. dec. 30. 10:46
1/11 anonim válasza:
Teljesen rendben van. Amikor a városba cirkusz jön, azok is mindig hoznak magukkal egy majmot, amit a közönség meg tud nézni.
2/11 anonim válasza:
No tessék
meleg is,pedofil is, náci is
A terringettét
3/11 anonim válasza:
Ez a link idegen nyelven van, én nem tanultam ilyesmit. nemzethy-keresztyénként csak a magyart ismerem, azt is inkább cirill vagy rovásírásos betűkkel.
4/11 anonim válasza:
És akkor most ezentúl utálni fogjátok a melegeket is, mert Orbán meghívott egyet? :-)
Kár, hogy eddig Orbán nem hangoztatta, hogy a szar rossz ízű, úgy megnézném, hogy a sok hülye hogyan eszi naponta, csak azért, hogy bebizonyítsa az ellenkezőjét!
5/11 anonim válasza:
Ha a Miniszter Elnök Úr jónak látja, akkor én is jónak látom.
A Miniszter Elnök Úrnak mindig igaza van.
6/11 anonim válasza:
Milo egy provokátor, és olyan jó nézni ahogy felültök a provokációnak. Egyébként én nem vagyok sem homofób, sem antiszemita vagy rasszista, ezért felőlem lehet zsidó, meleg és hempereghet feketékkel, mer nem érdekel.
8/11 anonim válasza:
Meghallgatnak mindenkit, mi ezzel a baj?
10/11 anonim válasza:
Milo egy nevetséges ember. Annyiból áll a karrierje, hogy felháborító dolgokat mond, aztán jót nevet a felháborodáson. Nagyon remek stratégia, és nehéz megfogni. De aki komolyan is veszi ezt az embert, az csak annyit reklámoz magáról, hogy nincsen semmilyen értékrendje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!