Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Horn Gyuláról?

Mi a véleményetek Horn Gyuláról?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok Horn Gyula miniszterelnökségéről? Pozitív vagy inkább negatív volt? Érdemes volt leváltani vagy utólag visszagondolva jobb lett volna ha ő marad?
2018. jan. 7. 21:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
9%
Ráadásul most nem az volt a kérdés hány volt ügynök van a fideszben.
2018. jan. 8. 19:59
 22/25 anonim ***** válasza:

Hát ezért kérdeztem meg, tudva, hogy válasz úgyse lesz rá. Hogy önmagában az is bűn, ha párttag volt? Ugye, mert az, hogy párttag volt , MSZMP tag, az nem jelenti azt, hogy rohadt tetves ügynök volt, meg ÁVÓ-s. És ha annak a testületnek a tagja volt az önmagában mit jelent? Attól még semmi sem támassza alá, hogy tevékenyen részt is vett annak ismert dolgaiban, pl a forradalom leverésében.

Mert ugye megint: volt egy Oskar Schindler nevű pali, aki mivel párttag volt, tehát rohadt tetves módon belépett az államdiktatúrába, akkor el lehet felejteni amit addig, vagy az alatt (mondom az alatt!!!) és az után tett?

2018. jan. 9. 10:52
 23/25 anonim ***** válasza:
33%
Schindler nem volt olyan angyal, mint a filmben, a felesége is tiltakozott az ellen, hogy a film hőst csinált belőle, miközben csak egy pénzéhes kapitalista volt.
2018. jan. 9. 11:14
 24/25 anonim ***** válasza:
Nem neveztem angyalnak. Csak megjegyeztem, hogy elválasztható-e ettől az, hogy mi fűződik a nevéhez. Ugye ez a borzalom, hogy ezen a földön csak angyalokban meg lib...vagy mi, ördögökben hisznek az emberek.
2018. jan. 9. 14:13
 25/25 anonim ***** válasza:
Hagyni kellene nyugodni! Isten nyugosztaljon Horn Gyula!
2021. márc. 10. 15:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!