Mi a véleményetek Horn Gyuláról?
Igen, mint mondtam, semmi sem bizonyítja, hogy tevékenyen részt vett a dologban, annál is inkább, csak annyit, hogy a szervezet tagja volt. Mint ahogy sokan mások akik szintén nem vettek részt aktívan a dologban.
Úgyhogy a pufajkás gyilkost nem értem, hogy miért nem csak azután használjuk miután bizonyítható lesz... Maga a párttagság is elég bűncselekmény vagy nem tudom.
Mert úgy különben volt egy Oskar Schindler nevű pali, aki NSDAP tag volt, és egyébként köztudottan nem az ordas gyilkosok sorait bővíti. Akkor most mi van?
Az előző rendszerben levő szerepe ugyan megkérdőjelezhető. Viszont tény, hogy utólag nézve sokkal jobb volt, mint most a Fidesz.
Jobb állapotba került az ország gazdaságilag. (Konvertibilis lett a forint, addig ha külföldre jutott egy magyar hivatalosan valutakerettel mehetett, persze aki tudta "megoldotta okosba'" és feketén vitt schillinget, márkát, dollárt; Megindultak az EU-s csatlakozási tárgyalások)
Aki csak pufajkásozni tud, az vajon mit szól ahhoz hogy a Fidesz több tagja is III/III-as ügynök volt?
"Aki csak pufajkásozni tud, az vajon mit szól ahhoz hogy a Fidesz több tagja is III/III-as ügynök volt?"
No akkor az elmúlt 27 év pártjai miért is nem akartak tiszta vizet önteni a pohárba? Miért is nem hozták nyilvánosságra az ügynöklistát? Miért is nem volt tényleges rendszerváltás? Miért volt jó az újonnan a parlamentbe kerülő fiataloknak megelégedni csak a "módszerváltással"?
"Aki csak pufajkásozni tud, az vajon mit szól ahhoz hogy a Fidesz több tagja is III/III-as ügynök volt?"
Azért eggyel enyhébb kategória, mint a pufajkás, de azok sem lehetnének még képviselők sem, ha lett volna rendszerváltás. Sőt, én mindenkit minimum börtönre ítélnék hazaárulás vádjával, aki 1944 óta bármelyik kormánynak tagja volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!