Erről lehet már tudni valamit?

68
Kit érdekel Kósa kijelentése?! Ember, le vannak tiltva a hírcsatornák nálad?! Egy nap alatt bedöntötte a fickó a forintot!

attól független ő még Kósa maradt és a forint azért romlik mert Magyarországon rengeteg katasztrófa van az árvíz miatt emiatt lett 6 forinttal drágább az euró. Csak gyere el borsodba mindenhol útlezárás van ...nekem is 60 km-es kerülő utat kellett ma tennem mert nem tudtam volna hazamenni. Vagy nem tudtad hogy amelyik országban sok a katasztrófa legyen az háború árvíz földrengés ott automatikusan romlik a forint..ez is csak egy jó ok arra ,hogy az újonnan alakult Fidesz kormányt szidjuk..
Dehát mostanság szokás mondani : Ha Fidesz kormány akkor árvíz...

Ne aggódjatok, meg van ennek az egész színjátéknak az oka..
ez is kezdi az "Ezek is olyanok mint a többi" pofázást..
indokold meg mit értessz te színjáték alatt mert mi is tudni akarjuk...
Először is nem vagyok jobbik szavazó, se szimpatizáns noha van olyan elv a jobbik programjában, amivel egyetértek, mint a közbiztonság, a multik, és a termőföld... persze a felkínált módszerekkel nem teljesen...
Én a választásokon a választókerületem érdekeit néztem, és ez alapján hotam meg a döntésemet... sajnos nem az általam is támogatott jelölt nyert...
Egyébként csak azért tettem fel a kérdést, és azért érdekel, mert a Fidesz hangoztaja annyira, hogy csődhelyzet van, és kongatják a vészharangokat... Aminek egy következménye lett, hogy zuhan a forint értéke... Ezek lennének a mi szakértőink, akiket jól meg kell lincse... elnézést: fizetni??? Hogy oda meg vissza ne rohanjak...

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!