Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Erről lehet már tudni valamit?

BlackSword kérdése:

Erről lehet már tudni valamit?

Figyelt kérdés
Orbán Viktor mennyit fog kapni tiszteletdíjként (fizetés) azért, mert ő a miniszterelnök? Azt tudjuk, hogy Bajnai tiszteletdíja 1Ft volt? Viktornak mennyi bőr van a képén?
2010. jún. 4. 16:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
pár nap és látni fogjuk.
2010. jún. 4. 16:07
 2/17 anonim ***** válasza:
39%

Elméletileg ugye, azért lett ő a miniszterelnök, mert ért hozzá, a népakarat őt kívánta stb. Ezt meg kell fizetni, és pont. Ne legyünk már ennyire jakobinusok. Ha nem fizetjük meg a nagy tudású szakembereket, bajban lesz az ország. Igazából az, hogy képes vagy úgy feltenni a kérdést, hogy mennyi bőr van a képén, igencsak komoly bajokat mutat, mert szerintem logikus, hogy akik az ország sorsáról döntenek, nem minimálbért kapnak.

Más kérdés, hogy az eddigi, pár napos fidesz kormányzás egyetlen eredménye, hogy a dollár 240 forint körül mozog.

2010. jún. 4. 16:10
 3/17 anonim ***** válasza:
27%

itt az a kérdés hogy jobbikos f*sz vagy akinek nem jött még meg az esze mert semmit se lát csak mindenütt zsidókat Vagy pedig valami bal oldali homoszexuális aktivistáról van szó?

amúgy mi a f*szt érdekel az téged ?

2010. jún. 4. 16:11
 4/17 anonim ***** válasza:
37%

68

Neked ezúton gratulálok.

2010. jún. 4. 16:11
 5/17 anonim ***** válasza:
40%

Ez nem bőr kérdése. Nem csak egy évre vállalta el, mintegy hobbiból, mint Gordonka, s reméhetőleg jó sokáig, hivatásként, napi 16 órában fog dolgozni az országért, értem és érted is.

Azért az is elgondolkodtató, hogy Bajnai miért is tudta 1 Ft-ért elvállani? Honnan volt annyi pénzze, hogy el tudta tartani a családját, önmagát, dolgozni járt, rezsit fizetett, stb. gyakorlatilag bevétel nélkül? Ne csináljunk már belőle szentet, nagyon sok embert tönkretéve szerezte meg a háttérül szolgáló vagyonát.

2010. jún. 4. 16:13
 6/17 anonim ***** válasza:
39%

hjah. 68-as egy balfsz. nem hittem volna ,h egyetértek egyszer a 39-essel.

amúgy valóban nem kell elvárni, hogy lemondjon a pénzéről, de azért egy normális gesztus lenne, hogy felajánlja oda ahova jól jön.

2010. jún. 4. 16:15
 7/17 anonim ***** válasza:
15%

...Akkor sem értem mit érdekel ez embereket ,hogy egyes emberek miért másokkal törődnek nem a saját dolgokkal.

Szerintem egy ilyen miniszterelnök megérdemli a fizetését legyen az akármennyi (reális miniszterelnöki mértékkel mérve természetesen).Az emberek már a politikában már lassan csak azt látják ,hogy rossz..Hogy miért? Mert megölték az emberek hitét a politikában az elmúlt 8 év alatt. Aztán jött a jobbik amelyik ezt a akarta kijátszani ,hogy Mert ez csak egy huzavona az MSZP-Fidesz között amúgy is már mindent a zsidók irányítanak szöveggel még inkább rontották a hitét az embereknek a politikában.

Az ilyen kérdések is ezért születnek.

Mit érsz el vele ha megtudod? Majd kiabálod a kocsmában ,hogy én itt küzdök a minimálbérét míg Orbán Viktor XY-nyi összeget kap..ezek se csináltak semmit!4

...szavazzatok le nem érdekel 39-es is kinyalhatja a seggem. Lehet néha túlzok de így bújuk ki a szög a zsákból...

2010. jún. 4. 16:31
 8/17 anonim ***** válasza:
56%
B+, én aztán nem vagyok fideszes, és Kósa is elhúz a sunyiba a kijelentése után, Szíjjártó dettó, de az Orbán kormány... nincs egy hetes. Négy évből eddig lement egy hét. Egy. A négy évből. Ennyi idő alatt ne törj már pálcát valaki feje fölött.
2010. jún. 4. 16:33
 9/17 anonim ***** válasza:
38%
Kósa kijelentése kit érdekel.. Voltál már Debrecenben ,hogy felvirágoztatta azt a várost? Ő nem 10 milliós autókra költötte az úniós pénzeket jól kezelte és azt mind a városra fordította
2010. jún. 4. 16:40
 10/17 anonim ***** válasza:
58%
de amúgy igazat adok neked is még egy hetes sincs de már az Orbánt kormány fölött akarják törni a pálcát
2010. jún. 4. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!