Melyik pártra, vagy pártszövetségre fogsz szavazni áprilisban?
"sokan hiányolják, hogy őket nem keresik a közvéleménykutatók."
Életemben még ilyen lénnyel nem találkoztam, aki ezt hiányolta volna! Melyik bolygóról írsz?
" mivel magyarázod, azt hogy akkor a legnépszerűbb?"
Miben a legnépszerűbb..?
Mondtam én, hogy lepontozás lesz :D :D
Kari pl imádja Zuglót, és Zugló is imádja őt javarészt (oké, van egy fidesz-es blokk ott valahol, de húúú, azok mindent utálnak, ami nem fidesz).
És bár nem akarnak miniszterelnök lenni feltétlen, mert akkor ugye elveszti a pozícióját, mint zuglói polgi.
Szerintem ez korrekt.
'Húúú káromkodva mondta ezt'... meg kiszivárogtatták, pont egyből azután, hogy ott lett. Valahogy narancsvidék ilyenekért nem lett megtépve.
(az meg nem az ő sara, hogy mszp annyira nem akarna kormányt váltani, hogy Botka után megpróbálják őt is kicsinálni...
s ne mondja senki, hogy az nem egyértelmű, hogy mszp nem akar nyerni, a párt egy 19 éves volt autóversenyzőt indít Hatvanban, akinek a karrierjét anno arabok támogatták... ez mennyire óriási célpont? :D :D nemár...)
Nem tudom, mert lesújtó a felhozatal.
Talán a Kétfarkú Kutyapárt-ra, úgyis megígérték, hogy korruptak lesznek, szóval szinte biztosan betartják az ígéreteiket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!