Hogy lehet, hogy a CEU-s botrány és tüntetések ellenére
áprilisban 4%-kal nőtt a Fidesz abszolút támogatottsága
az országban?
Figyelt kérdés
A Fidesz támogatottsága 44%-ról, 48%-ra ugrott az utóbbi hónapban, a legfrissebb felmérések alapján.
Minden ellenzéké meg csökkent 1-2%-al (tömbösített
baloldal/liberálisok, Jobbik, LMP)
Akkor mi ez a nagy duma, hogy meg fogják buktatni a Fidesz-t, amikor az csak erősödik és erősödik. A mostani választási rendszerben, ha a megnyert választóköreteket veszik alapul, akkor simán megvan a 2/3 a jelenlegi állás szerint.
Én nem hinnék a helyedben ezeknek a kutatásoknak. Ezeknek pontosan az a céljuk, hogy azt a kétséget ébresszék mindenkiben, amit Te is leírtál...
2017. máj. 10. 12:59
2/12 Koplárovics Béci válasza:
Továbbra is azt mondom, hogy tökmindegy milyen és mekkora az elégedetlenség a Fidesz ellen abból a szempontból, hogy van másfél-kétmillió fix szavazójuk. Ha bárki meg akarja verni, akkor ennél többet kell szereznie. Az persze érdekes kérdés, hogy honnan lesz meg ennyi. Nem tudom, hogy a Fideszre kondícionáltakat könnyebb eltéríteni, vagy a leszarom tablettát szedőket rávenni, hogy felemeljék a valagukat.
2017. máj. 10. 13:04
3/12 anonim válasza:
Mert attól függetlenül hogy borzasztó sokan elégedetlenek attól még pártjuk nincs. De úgy tudom így is csökkent a Fidesz. De ez nem fontos.
2017. máj. 10. 13:15
4/12 anonim válasza:
Az a gyanúm, attól, hogy a CEU az átlagembert el nem lehet mondani, hogy milyen mértékben nem érdekli.
2017. máj. 10. 13:20
5/12 anonim válasza:
Jó lenne, ha nem az utcán szereznéd az értesüléseidet.
2017. máj. 10. 13:25
6/12 anonim válasza:
Nézd meg ogy melyik párt megbízásából készült a felmérés. Magyarul egy szavát se hidd el. A fideszenk 30%-a sincs ténylegesen, csak a matematikusaik valamilyen másik számrendsezrben számolnak. A baj ott van hogy nincs normális ellenzék.
2017. máj. 10. 13:26
7/12 anonim válasza:
Én meg másik felmérést néztem, ahol csökkent a Fidesz és a Jobbik nőtt.
Na, most akkor mi az igaz?
2017. máj. 10. 13:28
8/12 anonim válasza:
Az a helyzet kérdező, hogy sokan úgy vannak vele, hogy ha egy idegen felhívja őket telefonon azzal a kérdéssel, hogy kire szavazna, akkor nem feltétlenül az igazságot mondják neki válaszként.
Kizárólag az számít, hogy jövőre ki mit ixel...minden más csak találgatás...
2017. máj. 10. 13:40
9/12 anonim válasza:
Te se gondoltad komolyan, hogy vidéken Piri nénit, Pista bácsit meg Józsiát érdekli, hogy Pesten állítólag bezárnak egy magánegyetemet, amire főként külföldiek járnak?
2017. máj. 10. 13:47
10/12 anonim válasza:
Őőőő, mégis milyen mérést nézel te, most komolyan? :D
A Mediánnál 6%-ot esett a Fidesz, a Nézőpontnál hármat, a Publicusnál meg egyet.
A Századvégnél nem változott, a ZRI-nél meg a Republikonnál 1-et erősödött.
4%-os növekedés még csak a kanyarban sincs egyik kutatónál sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!