Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ha szerintetek...

Fideszesek, ha szerintetek nincs korrupció, véletlen lenne hogy a legtehetségesebbek mind fideszesek?

Figyelt kérdés

[link]

A top 5 legtöbbet nyerő cég közel 2000 milliárdot nyert, kivétel nélkül mind nyíltan fideszesek vagy fidesz közeliek.

Ehhez képest a top 10 utolsó helyezettje mindössze 12 milliárdot nyert. De nem kell félni, ő is, mint ahogy a konkrét top 10 fideszes vagy legalábbis fidesz közeli.

Ha szerintetek nincs is korrupció, akkor se feltűnő hogy a legjobbak, legtehetségesebbek mind fideszesek?

2018. jan. 7. 13:04
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
82%
Miért mindig Mészáros Lőrinc, a felcsúti gázszerelő győz minden tenderen? Ezen gondolkodj el. Akkor is ő győz, ha drágább.
2018. jan. 7. 18:48
 22/41 anonim ***** válasza:

Időpont ma 18:48

Mert, ahogy előttem írták, ez nem korrupció, hanem protekció. Amúgy meg, hogyhogy? Hisz ő okosabb mint Zuckerberg...

2018. jan. 7. 18:52
 23/41 anonim ***** válasza:
85%
Ezt korrupciónak tekinti a Transparency International és az összes korrupciós index. A protekció más a közgazdaságtanban, a belső piacok védelmét jelenti állami szubvencióval illetve védővámokkal.
2018. jan. 7. 18:56
 24/41 anonim ***** válasza:
100%
#14: Szép kis propagandalista, előttem már páran rávilágítottak. Én csak annyit akarok kérdezni, hogy miért van benn a listában a kaposvári kórház kétszer, egyszer Kaposvári kórház, egyszer meg Somogy megyei Kaposi Mór kórház néven? Meg a pécsi kórház is kétszer van benn különböző neveken. Jaa, hogy többnek tűnjön? Remélem megkaptad a fizetésed érte.
2018. jan. 7. 18:57
 25/41 anonim ***** válasza:
100%

Időpont ma 18:57

Azért van benne 2-szer, mert

1: ahogy írod, többnek tűnjön

2: a kedves fizetett bérkommentelő el se olvasta, amit bemásolt, csak automata beillesztette azt amiért fizetik, tehát valójában fingja sincs mit másolt be...

2018. jan. 7. 19:02
 26/41 anonim ***** válasza:
15%

23.

Mi itt magyarok vagyunk, nem a Transzparenszi akármi, meg akármilyen indexek. Legalábbis elméletileg, a magyar nyelv használatát tekintve, ugye.

Mi a magyar nyelv, mi több a magyar közéleti szóhasználat szerint használjuk a szavakat, legalábbis úgy kéne.

A külföldi propagandát pedig akkor fel kell világosítani, hogy MI mást értünk azalatt, amit ők valami másra használnak.

És mi egyenesebb nép vagyunk a sejtések rágalmazásra használásánál. Akinek nem inge, persze ezt se vegye magára...

2018. jan. 7. 19:40
 27/41 anonim ***** válasza:
0%

24.

Nem tudom, de nem kéne hozzá még jóindulat se, hogy elgondoljuk azt, hogy a kórházakra fordított összegek nem egyszerre fordítódnak oda.

Biztos oka van az adott kórház többszöri említésének. Ha egyetemi kórház, akkor még inkább. Lehet, hogy még egy éven belül is több dolgot fejlesztettek, külön-külön.

2018. jan. 7. 19:46
 28/41 anonim ***** válasza:
72%
Magyarok, de sem a “korrupció” sem a “protekció” nem magyar szavak, így azok alkalmazásánál a szaknyelvi szabályokra figyelünk, amelyeket fentebb ismertettem.
2018. jan. 7. 19:55
 29/41 anonim ***** válasza:
100%

Időpont ma 19:46

attól még egy sorba lehet írni egy összegként, csak ugye az kevesebb sornak látszik...

Ha én leírom, hogy:

xyz falu iskola: 20 millió

ghj általános iskola xyz faluban: 130 millió

ghj általános iskola: 10 millió

ez 3 sorban összekeverve mással többnek tűnik, mintha leírnám, hogy

xyz faluban ghj általános iskola összesen: 160 millió

2018. jan. 7. 20:06
 30/41 anonim ***** válasza:
0%

21-es: ha legalább a válaszokat végigolvastad és megértetted volna, már akkor rájönnél, hogy marhaságot írtál. De hozok konkrét adatot is, ami cáfol:

"visszaesett Mészáros Lőrinc fő cége, a Mészáros és Mészáros Kft. árbevétele és nyeresége 2016-ban. Az egy évvel korábbi több mint 20 milliárd forintról drámaian, 9,2 milliárd forintra zuhant a társaság bevétele, miközben az adózott eredmény 3,7 milliárdról 1,7 milliárd forintra olvadt,"

2018. jan. 7. 20:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!