Ti mikor vettétek komolyabban az országot, a rendszerváltás előtt vagy az után?
Én a rendszerváltás utánit egyáltalán nem tudom komolyan venni. Például mert a gazemberek lettek erősebbek minden szempontból. Vagy mert például a lakótelepeken az az emberek céltalan és értelmetlen időtöltése hogy kutyát vonszolnak maguk után. Vagy a panelház ablakából is kutya ugat ki. Nincs bajom az állatokkal, csaj egy modern korban és egy civilizált lakótelepen komoly elfoglaltsága kellene hogy legyen az embereknek a közterek összepiszkítása és kutyák hajnali ugattatása helyett.
Vagy mert az aluljárókban tömegével fetrengenek a hajléktalanok. Vagy mert a közpénzeket gazdagoknak adják, miközben a kórházakban például az ajtó kilincse évek óta sebkötöző gézzel van felfogatva nehogy leessen.
Persze előnyösebb a demokrácia és a kapitalizmus, csak hát mi magyarok a rendszerváltással azt értük el hogy a korábbi rosszat csináltuk mégjobban. A régi rendszerben elkezdődött a tolvajok meg más gazemberek megerősödése és a rendszerváltás csak kedvezőbb táptalajt adott nekik. A jót kéne mégjobban csinálnunk. És mi lesz az országgal például újabb 30 év múlva?
"És mi lesz az országgal például újabb 30 év múlva?"
Annyiból biztosan jobb lesz, hogy te már nem fogod itt a kommunizmust siratni.
Túrórudi2:
Értem én, ezért írtam.
(Túrórudi2 egy fideszkomcsi, ezért ahogyan a vezérelvtársai (pl kövér "mszmp" laca, felcsúti KISZ titkár, stb) komcsizik, hátha így kevésbé látszanak bolsinak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!