Erre a célra adományoznátok Orbán Viktornak?
Figyelt kérdés
Én megértem őt. Összesen több mint 10 évet volt a MINIszterelnökünk. Nem túl jó a fizetése a pozíciójához képest, 700 ezer forint megtakarítása van. Rengeteg kiadás, öltönyök, stb.
Össze kellene neki gyűjteni van 100 millió forintot, annyiból el lehetne élete végig. Csak egy feltétel lenne, el kell tűnnie a közéletből. Szerintem ez hamar megtérülő befektetés lenne.
Ha lenne egy ilyen lehetőség, te támogatnád anyagilag?
2018. jan. 5. 12:18
11/12 anonim válasza:
Ugyan már, iszonyú gazdag, csak nem a saját számláján van a pénze hanem a strómanjáén, tudjukkién.
12/12 anonim válasza:
Erre a célra adományozhatna valaki a felcsúti KISZ titkárnak egy hangsebesség többszörösével száguldó fémdarabot is. Olcsóbb, és biztosan segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!