Erre a célra adományoznátok Orbán Viktornak?
Én megértem őt. Összesen több mint 10 évet volt a MINIszterelnökünk. Nem túl jó a fizetése a pozíciójához képest, 700 ezer forint megtakarítása van. Rengeteg kiadás, öltönyök, stb.
Össze kellene neki gyűjteni van 100 millió forintot, annyiból el lehetne élete végig. Csak egy feltétel lenne, el kell tűnnie a közéletből. Szerintem ez hamar megtérülő befektetés lenne.
Ha lenne egy ilyen lehetőség, te támogatnád anyagilag?
Nem.
A hülyék irtására viszont szívesen áldoznék.
"3.: Ez is jó megoldás, a Fidesz ebben az esetben is eltűnne!"
Ja meg velük együtt te is ha komolyan gondoltad ezt a kérdést
Mikor jut már el a kicsi agyatokig, hogy Viki nem pénzben utazik, ez csak a csóró proli vágyálma, hogy legyen x milliója, mert akkor vehet magának Veyront meg kastélyt.
A nálatok kicsit jobban fejlődött egyedek hatalomban utaznak, vagy mit gondoltok miért nem politikusokból vállnak üzletemberek? Üzletemberek miért kezdenek el a vagyonukkal élni/visszaélni, hogy a saját ideológiájukat terjesszék?
Az állam beszedi az adómat (ha akarom, ha nem), hogy elvégezze egyetlen feladatát, a társadalmi élet megszervezesét.
Minden más gyűjtögetés pofátlanság. Emeljenek adókat, ha kevés az elvégzendő feladatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!