A kezdeményezés nem rossz. Annyi kikötést azért tennék, hogy újabb házastársat csak az vehetne, aki az előző évben már bizonyította szaporodóképességét.
2018. jan. 5. 08:21
2/15 A kérdező kommentje:
#1 Én nem kötném semmilyen rendszabályozáshoz. Sok társadalmi problémát is megoldana ez. Nálunk pár napja a egy 50-es nő megölte a férjét egy késsel. A monogámia neme gy természetes közeg szerintem. Csak indulatokat és elfojtott vágyakat szül, azért van ennyi aberrált ember. A szexualitás elfojtása aberrációhoz vezet, ezt már Freud is megmondta.
2018. jan. 5. 08:27
3/15 anonim válasza:
Rájössz magadtól is, hogy miért hülyeség az egész?
2018. jan. 5. 08:35
4/15 anonim válasza:
"Több feleség több gyereket jelentene,"
Nem
2018. jan. 5. 08:43
5/15 anonim válasza:
Nem ezért nem születnek gyerekek, hanem mert kitolódott a képzési idő, fejlett a fogamzásgátlás és a szexuális kultúra.
2018. jan. 5. 08:46
6/15 Kései Sirató válasza:
A nők száma adott. Nem lennének többen ettől a hülye törvénytől. Meg aztán létezik fogamzásgátló. Amit írsz úgy hülyeség, ahogy van.
2018. jan. 5. 09:07
7/15 anonim válasza:
Bírom az ilyen proli logikázgatásokat.
2018. jan. 5. 09:09
8/15 anonim válasza:
én azért megnézném melyik nőnek tetszene az ha a párján többiekkel kellene osztoznia
2018. jan. 5. 12:26
9/15 anonim válasza:
Nem. A nők száma adott, ha pedig ők több gyereket szeretnének, megtalálják a módját, hogyan termékenyüljenek meg házasság nélkül. Nem árulom el a módját, a fantáziádra bízom, hogy kitaláld.
Ez a 21. század, a gyerekek minimum harmada már így is házasságon kívül születik. Az elfojtott aberrációnak vagy minek amit még írtál, nem tudom mi köze a reprodukciós rátához, de az a tippem, hogy semmi.
2018. jan. 5. 13:24
10/15 anonim válasza:
Miért ne? Csak akkor nem kell "iszlám kalifátussal" riogatni, meg keresztény értékekről hablatyolni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.