Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azok, akik engedélyeznék a...

Azok, akik engedélyeznék a tanároknak a pofont, csak a fiúkkal, vagy a lányokkal szemben is megengednék?

Figyelt kérdés
2017. márc. 14. 16:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
42%
Teljesen mindegy. Akik ilyesmire gondolnak, igen messzire el kell távolítani őket a döntéshozataltól. A tanári pályától pedig még messzebbre.
2017. márc. 14. 16:37
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Én csak kivételes esetben engedélyezném (pl. ha az egyes diákok bántalmazzák egy osztálytársukat és máshogy nem lehet kezelni őket), de ezekben az esetekben nem tennék kivételt nem szerint.

Úgy gondolom, nagyon undorító dolog lenne ugyanazért a bűnért az egyik gyereket megpofozni, a másikat meg csak leszidni, mert neki nincs pénisze.

2017. márc. 14. 16:38
 3/14 anonim ***** válasza:
14%
Mindkettő nemből van olyan diák, akinek már rég kijárt volna. Ezt tinédzserként mondom. Az állatok különbek sokszor órán. Támogatnám a jó okkal történő testi fenyítést. Legalább iskolában nevelje meg őket valaki, ha a liberális szülei erre nem alkalmasak. Nem lehet rendesen tanulni, figyelni órán sokszor a fegyelmezetlen barmoktól.
2017. márc. 14. 17:15
 4/14 anonim ***** válasza:
77%

Kedves diák barátom, ne akarj olyanba beleszólni amiről fogalmad sincs. Elég sokan megteszik ezt manapság még kényesebb helyeken is.

De ha véleményt kívánsz mondani, javaslom olvass néhány vonatkozó pszichológia könyvet előbb el. Azokból megtudod, hogy milyen sokféle módszer van ennél lényegesen komolyabb problémák megoldására is. Továbbá azt is megtudod, hogy aki képtelen az órán épeszűen viselkedni, az minél több pofont kap, annál biztosabb abban, hogy helyesen cselekszik. Sőt, akkor már oka is lesz rá.

A sok ostoba szülő ezért nem érti, miért nem képes kordában tartani a gyerekét. Fogalma sincs, mit kéne tennie. Pofoz. Én gyerekkoromban egyetlen egy pofont kaptam, azt is tanártól. Az a tanár soha többé nem volt a szememben tanár. Eleinte nem értette, később beletörődött. Feleltem ha kellett, nem azért, mert féltem tőle. Azért, mert nekem volt fontos. De egy idő után tudta, mit gondolok róla. Az ilyesmit az ember észreveszi.

2017. márc. 14. 17:59
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Bizonyára minakettőnél, nehogy a feministák panaszt emeljenek.
2017. márc. 14. 18:31
 6/14 Szimeon ***** válasza:
100%
Nem szabad a nemek között különbséget tenni.
2017. márc. 14. 18:35
 7/14 anonim ***** válasza:
Arra még nem gondoltatok, hogy egy pofontól meg lehet halni?
2017. márc. 14. 19:13
 8/14 anonim ***** válasza:
33%
Na és? Az ilyen nyámnyilákért nem kár. Amelyik meg életerős annak meg se kottyan.
2017. márc. 14. 19:31
 9/14 anonim ***** válasza:

"Arra még nem gondoltatok, hogy egy pofontól meg lehet halni?"

2-es vagyok, nem olyan pofonra gondoltam, hogy teljes erőből behúz egyet a tanár. Egy átlagos erősségű pofontól nem lehet meghalni.

2017. márc. 14. 20:01
 10/14 anonim ***** válasza:
Mekkora egy pofon?
2017. márc. 14. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!