Szerintetek milyen következménnyel járna ha Magyarországon is olyan szinten engedélyeznék a fegyverviselést mint Németországban vagy az USA-ban?
Valszeg a cigányok felfegyvereznék magukat.
Az a szerencse, hogy nálunk egyelőre "csak" késsel, viperával, boxerrel járnak és nem félautomata fegyverrel, mint az amerikai négerek.
Amondó vagyok, a rendőrség végezze a dolgát, védje meg az állampolgárokat, nehogy már az én feladatom legyen ez is.
Akkor minek fizetem őket?
A cigányok nem fegyvereznék fel magukat mivel a fegyvertartás szigorú szabályokhoz és tesztekhez lenne kötve amelyek kizárt hogy átmenjenek.
Viszont lassan indokolt lesz a fegyvertartás Európában.
Vagy , olyan rendszer kialakítása mint az USA-ban.Van egy kertváros és körbe van véve 3 méteres betonfallal , van külön kapuja , utcai fegyveres őrök vigyáznak az emberekre ,akikre a lakosok közösen dobják össze a pénzt.
Persze ezt a filmekben nem szokták mutogatni , amiket mutatnak azok az idilli dupla garázsos steril kertvárosok azok mind betonfallal körbevett területen vannak.
Egy olyan országban ahol az adócsalás vagy bármilyen jogszabály kijátszása nemzeti sport, hiába engednék meg az önvédelmi fegyvertartást a dolog a visszájára fordulna. A polgárok ugyanúgy a törvény kijátszására törekednének mint más esetekben. A rendőrség nem győzné nyilvántartásba venni az "elveszett" fegyvereket amiket a feketepiacon jó pénzért adnának tovább a bűnözőknek. Lebukás esetén a betörő azonnal tüzelne preventív jelleggel, mert nem tudná, hogy a házigazdának van-e fegyvere.
A mai magyar társadalom éretlen a fegyverviselési szabályok lazítására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!