Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobbik kisebbségpolitikájána...

A jobbik kisebbségpolitikájának, és külpolitikájának beláthatatlan következmények lennének?

Figyelt kérdés
Valószínűleg nyíltan támadnák a magyarországi romákat, és szerintem a többi kisebbséget sem kímélnék. Értem itt akár a szlovákokat, németeket, zsidókat akik viszonylag nagy számban élnek hazánkban. Ez beláthatatlan következményekkel járna. Valamint a jobbik külpolitikája sem lenne szerencsés én úgy érzem. Szerintem örüljünk, hogy a mérsékelt Fidesz van hatalmon.

2018. jan. 3. 10:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Egy elvtelen, hiteltelen vezetőtől milyen pártot vársz.? Ld Fidesz. Vona dettó ugyanaz csak vizslákkal
2018. jan. 3. 21:57
 12/12 satax válasza:
A cigányokat mérséklené kissé, aminek már éppen ideje lássuk be! Lefialásos alapon nyugdíjjasgyártó szocpoll gépsorra nincs szükség. Valamit a kasszába is kéne lökni...
2018. jan. 4. 13:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!