Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Azért a Fidesz mégiscsak a...

Azért a Fidesz mégiscsak a kisebbik rossz, nem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok teljesen megelégedve velük sem de ki jöjjön helyettük?

A baloldal amely tönkretette az országot és most elakarja árasztani az országot a migránsokkal?

A rasszista Jobbik?

Nincs alternatívája Orbánnak.

Sok dolgot ráadásul jól csinál pl. migránsügy de a korrupció már csak ilyen.

2018. jan. 2. 16:56
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
91%

"Magyarországnak nincs szüksége senki pénzére, megáll a saját lábán és ez Orbánnak köszönhető"

Persze, próbáljuk csak ki! EU-s pénz nélkül pár hónap alatt Moldova szintjére repülne vissza az orbáni csodaország :D

2018. jan. 2. 17:55
 12/26 anonim ***** válasza:
51%
Vakok között félszemű a király. :)
2018. jan. 2. 17:57
 13/26 anonim ***** válasza:
64%

Szerintem tökm1, engem eltart apám, ajánlom másoknak is. :D

Mondjuk amikor majd összedől a rendszer kiváncsi leszek az arcára meg a sajátomra amikor az utcára kerülünk Xdd .(turbó fideszes)

2018. jan. 2. 18:34
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
"Nincs alternatívája Orbánnak." Na igen, nagyon szeretnék ezt elhitetni. Pedig 1998- ban még azt mondta, hogy aki ilyet állít, az nem kormányozni, hanem uralkodni akar...
2018. jan. 2. 19:20
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

""Magyarországnak nincs szüksége senki pénzére, megáll a saját lábán és ez Orbánnak köszönhető" "

Ehhez képest Orbánod ma koldul a fideszes szavazókhoz pénzért,hogy segítsenek a Soros elleni harcban:D

Ha gondolod megint belinkelhetem:D

2018. jan. 2. 19:32
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
2018. jan. 2. 19:33
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Na erről van szó: képesek az emberek a rosszat választani a semmi, vagy a jó helyett. Mert hiába vannak kisebb pártok, azoknak esélyt sem képesek adni, mert nem hisznek abban, hogy meg tudnak erősödni, ezért el sem képzelik, hogy támogassák ezeket. Nincs meg a változtatáshoz való kedv?
2018. jan. 2. 21:54
 18/26 anonim ***** válasza:
45%

Köszönjétek meg a viktorotoknak a majdani nyugdíjatok "megvédését" is.

Már csak azért is BÁRKI MÁSRA kell szavazni. És ha az a bárki más személyesen az ördög, vagy egy kibszott földönkívüli, ám legyen.

Nem Gyurcsány vette el a majdani nyugdíjadat, és nem a Vona talicskázza az adóforintjaidat a pénztáros lőrincnek. Más kérdés?

2018. jan. 3. 18:09
 19/26 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem szánalmas, hogy ennyire azt írjátok, hogy a Fidesz a legrosszabb, de mégis egy ellenzéki párt se tudja meg sem közelíteni. Sok a duma kevés az eredmény. Ha ennyire rossza a Fidesz szavazzatok ellene. Én azt gondolom, hogyha az ellenzék nem tudja leverni őket akkor tényleg ők a legjobbak.
2018. jan. 4. 12:42
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"de mégis egy ellenzéki párt se tudja meg sem közelíteni. "

Attól, mert az ún. "ellenzék" szánalmas (nagyrészt a Fidesz pénzeli őket), attól még a Fidesz nem lesz jobb. Neokádárista, komcsi, tolvaj banda, ennyi.

2018. jan. 4. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!