Azért a Fidesz mégiscsak a kisebbik rossz, nem?
Nem vagyok teljesen megelégedve velük sem de ki jöjjön helyettük?
A baloldal amely tönkretette az országot és most elakarja árasztani az országot a migránsokkal?
A rasszista Jobbik?
Nincs alternatívája Orbánnak.
Sok dolgot ráadásul jól csinál pl. migránsügy de a korrupció már csak ilyen.
"Magyarországnak nincs szüksége senki pénzére, megáll a saját lábán és ez Orbánnak köszönhető"
Persze, próbáljuk csak ki! EU-s pénz nélkül pár hónap alatt Moldova szintjére repülne vissza az orbáni csodaország :D
Szerintem tökm1, engem eltart apám, ajánlom másoknak is. :D
Mondjuk amikor majd összedől a rendszer kiváncsi leszek az arcára meg a sajátomra amikor az utcára kerülünk Xdd .(turbó fideszes)
""Magyarországnak nincs szüksége senki pénzére, megáll a saját lábán és ez Orbánnak köszönhető" "
Ehhez képest Orbánod ma koldul a fideszes szavazókhoz pénzért,hogy segítsenek a Soros elleni harcban:D
Ha gondolod megint belinkelhetem:D
Köszönjétek meg a viktorotoknak a majdani nyugdíjatok "megvédését" is.
Már csak azért is BÁRKI MÁSRA kell szavazni. És ha az a bárki más személyesen az ördög, vagy egy kibszott földönkívüli, ám legyen.
Nem Gyurcsány vette el a majdani nyugdíjadat, és nem a Vona talicskázza az adóforintjaidat a pénztáros lőrincnek. Más kérdés?
"de mégis egy ellenzéki párt se tudja meg sem közelíteni. "
Attól, mert az ún. "ellenzék" szánalmas (nagyrészt a Fidesz pénzeli őket), attól még a Fidesz nem lesz jobb. Neokádárista, komcsi, tolvaj banda, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!