Hogy van akkor ez Puzsár Róberttel balodal?
Figyelt kérdés
Amíg jobboldali volt addig pfúúúj ki ez mit akar? Mit tett le az asztalra... pfúú most hogy baloldali hát de jó hogy van nekünk egy Puzsérunk mindig nézem...
Jó igen tudom te aki épp olvasod te nem ilyen vagy de sok baloldali ilyen már csak netes kommentek alapján
2018. jan. 2. 07:02
11/13 anonim válasza:
6-os ez nem jobb és baloldal kérdése, ez emberjogi harc kérdése, és nekem ez a vállalhatatlan Puzsérban, igen, hogy mit mondott akkor és, hogy ma Ő is a rassz elméletekre hallgat.
12/13 anonim válasza:
Szerintem, Puzsér nem jobb-, vagy baloldali. "Oszt" mindenkit, aztan, hogy miben van igaza es miben nincs, azon a végtelensegig lehetne vitázni.
13/13 anonim válasza:
Puzsér anarchista,ezt ő is mondta már. És aki tisztában van azzal hogy ez mit is jelent valójában, az érteni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!