Újra SOS: felső fogsor,5-ös fog (balodal), a bent maradt gyökér feltárással való eltávolításáról írnátok-e tapasztalatot, laikus, de főleg SZAKMAI szempontból?
Figyelt kérdés
Teljesen kivagyok...ezért hagytam fent a Dalacinos kérdésem, mert jelenleg, még mindig szedem. Félek! Nagyon! A gyógyszer kicsit használt, ideigm óráig, de a lényeg nem változott. Csavaros, esztétikum miatt felépített "fog"gyökérkezelt gyökere gyulladt be, de a mellette levő fogam se semmi. Panoráma van, sima röntgen nem mutatta ki a gyökércsúcsot. A dokinő pénteken neki állt, hogy kiszedi a csavart, majd fórjon egy lyukat, hogy a fejemet feszítő, a szememig húzódó genny ürüljön. A csavart nehezen, de ügyesen kiszedte. Viszont, a gyorécsúcsig a fóróval sok kísérlet után sem tudott eljutni, nem lehetett áttörni, meszesedésről is beszéltek stb... Írány Bp. Mária út, Arc és szájsebészet, a félbemaradt művelettel, beutalóval. Állítólag a gyökér úgy rossz, ahogy van, és mivel gog nincs, csak a gyökér, feltárásos műtétem lesz hétfőn. Közel az archártyához---ha van ilyen---nem túl messza az agyamtól. Sok mindenen keresztül mentem, már félni se tudok, de most, FÉLEK! mmire számíthatok? SOS-ben válaszoljatok, kérem, hogy érdemben. Végrendeletet nem írtam, de fel vagyok készülve mindenre.2016. márc. 6. 08:58
1/3 anonim válasza:
Hát szerintem ezt egy kicsit túldramatizálod. Az agyadtól még azért az arréb van. A Dalacin jó a gyulladásra, szedjed. Szerintem ezek a fogászati beavatkozások mindig sokkal rosszabbul hangzanak mint amilyenek valójába. A szájsebészeten meg profik dolgoznak, nyilván sok ilyet csináltak már. Nyugi. Felvágják, kiszedik, kitisztítják és majd szépen meggyógyul.
2/3 anonim válasza:
Mária utcában tapasztalt, ügyes orvosok vannak! Tesómat is bevitték egyszer, mert húzáskor szétszakadt az egész ínye és belül az arca. Összevarrták stb. Nem te leszel az első akivel ilyet csinálnak, óvatosak leszenek. Ráadásul azért az agy messzebb van onnan.
A Dalacin lehúzza a gyulladást, kell, egyébként nagyon jó gyógyszer.
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon kedvesek vagytok, köszönöm szépen a válaszokat! Nekem sokat segítenek! Szép estét kívánok a válaszadóknak!
2016. márc. 6. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!