Nagyon macerás egy gyökér kezelés, megéri?
Vagy gyökérkezelés,vagy húzás, gondold át,hogy megéri-e. Egyébként az orvosod tudja megmondani,mennyire macerás. Van egy gyökérkezelt fogam,annak egy gyökere van, egyátalán nem fájt,sem előtte ,sem alatta sem utána. Pedig az a fogam már törött is volt,de megmentették. Most van egy olyan,aminek 3 gyökere van,az már tényleg macerásabb, lehet kell majd mégegy kezelés,de most fáj egy másik,így nem tudom megmondani hogy ez a gypkérkezelt fáj e,úgyhogy addig nem engedem betömni véglegesen,míg ki nem derül,hogy ez fáj e.
De nekem ez még mindig jobban megéri,mint a húzás.
Nekem volt. Nem volt semmi negatív benne.
Ha kapsz érzéstelenítést, akkor nem fáj.
Többször vissza kellett mennem, nem tudom, pontosan miért :)
Tettek bele gyógyszert, ideiglenes tömést. És csak később tömték be véglegesen. Nem tudom, hogy ez mindig így van-e, vagy nekem volt valami gyulladás is, azért.
A fog idővel elhalhat. Könnyebben törik.
3 fogam van gyökérkezelve. Egyből letörött egy darab, sok évvel a kezelés után, nem kellett húzni, kipótolták.
A másik 2-re tetettem koronát, hogy védje és megelőzzem az esetleges problémát. De ezt is sok-sok évvel a kezelés után.
Szerintem először csak menj el egy vizsgálatra. Egyáltalán nem biztos, hogy gyökérkelezni kell.
Az érzékenység lehet mástól is. Kipróbálhatsz pl. erre való fogkrémet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!