Miért nem megy már lentebb az arcdagadás?
Tegnap feltettem egy kérdést:
www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__fogak-szajapolas__7517366-tudok-meg-valamit-tenni-az-arcdagadas-ellen
Az arcdagadás tegnap reggelre nagy lett, már nem csak a fogam van nyitva, hanem az ínyem is fel van vágva.
Szedem a Dalacint, meg lázcsillapítót, és fájdalomcsillapítót, mert lázas is vagyok.
De miért lesz minden reggel nagyobb? Nem sokkal, csak reggel a szemem alatt is dagadt lesz.
Mit csináljak még, hogy lentébb menjen????
Félek :(
szájsebészeten voltam tegnap reggel, ott vágták meg, holnap kell visszamenni
Addig mit tudok csinálni?
Értem, köszönöm!
Szóval akkor a hideg a jó neki?
Az úgy jó, ha kamillateával öblögetek, és kamillateába áztatott rongy van rajta?
Kikapsz a fagyasztóból egy zacskó mirelit borsót, beletekered valami textilbe, aztán azzal jegeled.
Ha lelohadt a dagadás, akkor meg főzül belőle egy jó levest, vagy rizibizit.
Jó, köszi! :D
Igazából már sokkal lentebb ment, itt fekszek az ágyba, és ugye itt a nyitott fog, és a gézcsík a vágásba.
A helyzet az, hogy amikor vágta, az egyszerűen leírhatatlanul fájt, és ha holnap is valami hasonló lesz, hazafutok.
Valaki nyugtasson meg.
Csak nyugalom.
Ha már kiszedték az ideget nincs ami fájjon.
Holtod napjáig élni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!