Éljen BECSŐDÖL AZ ÁLLAM mit szóltok Kósa bejelentéséhez?
"sokkal rosszabb a helyzet"
mondta Kósa Lajos
és zuhan a forint zuhan a tőzsde
nézzétek meg az RTL klubb híradót most volt
Kilóg a lóláb-ad. Mint Fidesz aktivista óriásit csalódtam Kósában. A választás előtt jobbnak tartottam mint Orbánt. Kormányfőnek is el tudtam volna képzelni. A hatalom meghülyíti az embert. Felébredtem és végignéztem az elmúlt húsz év politizálását. Szégyen és cirkusz. Több kárt okoztak mint a komcsik ötven éve. Mi magyarok meg bambán végignéztük az egészet és még tapsoltunk nekik. Beetettek bennünket hazugságokkal és elhittük. Pedig a rohadt kapitalizmus itt dübörög a talpunk alatt. Abban pedig én, mint ember, az utolsó vagyok és nincs értékem csak addig míg kitermelem a nagy hasznot.
Vedd elő az eszedet és nézd vissza a parlamenti üléseken történteket. Tanulhatsz belőle.
Javaslom ébredj fel.
Én annak örülnék, ha a mocsok multik "ijednének meg", és húznának el végre innen minél hamarabb... Nem kell ahhoz válság, úgyis azt csinálják, mikor már nem tejelünk nekik.
Lásd most épp Sony, miután már nincs kedvezmény, kirúgják a dolgozókat, lehúzzák a rolót és lelépnek:
Dőljön már össze ez az egész nyomorult rendszer úgy ahogy van, aztán építsünk magunknak magyar állami vállalatokat, ahol lehet dolgozni meg termelni. Ha ehhez "egy birka-egy balta" pénzügyi rendszer kell, akkor legyen az, ha totális államosítás kell, akkor legyen az, de legyen már elég a multik kizsákmányolásából. Legfeljebb majd nem lesz mindenkinek a legújabb mobil meg lízingelt kocsi (úgy, hogy mellette kajára sincs pénz), viszont élni lehetne meg dolgozni...
Ebben az országban egykét évtizede már csak az boldogul, aki lop-csal-hazudik (eufemizálva: "okosságot" vet be), "megélhetési bűnöz", vagy jóban van a feudális kiskirályok modern utódaival, a HResekkel.
Nincs ebben semmi újdonság sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!