Ti mit gondoltok a jövő évi választásokról? Várjátok? Bíztok abban, hogy a választások után jobbra fordul a sorsotok?
Azt, hogy sok béna kacsa azt hiszi, gondol valamit a választásról, pedig dehogy.
Várni a messiást szokás. De utoljára 2000 éve látták. Állítólag.
Egyetlen dologban bízom. Amit megteszek. Arról tudom, milyen, miért történt. Mások cselekményét legfeljebb véleményezem, bízni abban szoktam, amit ismerek. A sorsomat pedig magam fordítom jobbra, mert tudom, hogy helyettem senki más meg nem teszi. Eleinte ezt úgy próbáltam, hogy másokkal együtt, de látom ez nem megy. Azóta a többieket sorsára hagyom, csak a magaméval törődöm.
Bízom benne, hogy egyszer észhez térnek, és kérik, segítsek. Ha így lesz, megteszem. Addig azonban nem foglalkozom ezzel.
Nagyon várom, és bízok. Nyer majd egy Jobbik - LMP - kétf.aszú Macska Párt koalíció és bevezetik hazánkban az EU - s béreket.
Megszűnik a diktatúra, fellélegezhetünk, egy emberként menetelhetünk kart - karba öltve, mindenki egy - egy migránssal az oldalán - a .uzifelvonuláson!
Nem várom, mert úgy is tudom, hogy a Fidesz nyer.
Ha meg nem ők nyernének, az is teljesen lényegtelen lenne, mert nem változna semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!