Több mint 750 milliót kapott a Hit Gyülekezete a kormánytól. Rendben van ez így?
"Én alapból azt nem értem, hogy milyen alapon kapnak az egyházak állami támogatást, amikor elméletileg szekuláris országban élünk. Ha valakinek ez a hobbija, akkor tartsa el magának, a saját pénzéből az egyházát. "
Akkor ennyi erővel zárjuk be a baloldal fő ideológiai műhelyeit, a politikaitudományi intézetet a komplett MTA szociológiát, az ELTE különböző balos többségű szakjait
hiszen finanszírozzák csak maguknak az egyházukat...
# 11
Szóval az egyházak baloldali megfelelői a baloldali ideológia műhelyek, ebből fakadóan az egyházak jobboldali ideológiai műhelyek? Ez hogy jön neked? Egyáltalán miért akarsz mindent felhúzni bal-jobb tengelyre? Tudjuk, hogy neked becsípődés egy kicsit ballibsizni, de hogy minden kérdésre tudsz egy ilyen benyögni, az szerintem már túlzás.
"Szóval az egyházak baloldali megfelelői a baloldali ideológia műhelyek, ebből fakadóan az egyházak jobboldali ideológiai műhelyek? Ez hogy jön neked? Egyáltalán miért akarsz mindent felhúzni bal-jobb tengelyre? Tudjuk, hogy neked becsípődés egy kicsit ballibsizni, de hogy minden kérdésre tudsz egy ilyen benyögni, az szerintem már túlzás."
csak arra céloztam, hogy jelenleg elég sok balos dolognak az alapja a hit, és miért kapjanak pénzt, hogyha az egyházak meg csak ne ápolják az intézményeiket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!