Semmit nem értek a tüntetések és a felháborodások? A Fidesz népszerűsége semmit nem csökkent. Hogy lehetne elérni, hogy végre megszabaduljunk ettől a kormánytól?
Nem értem, hogy mi a bajod. Minden nemzethy, minden keresztyén, lehet dolgozni orrba-szájba és a végsőkig harcolunk a magyar szabaccságért.
Minden megvan, ami egy magyar embernek kell.
Majd leszavazzák, ha elegen lesznek az ellenzői. Ha nincsenek elegen, akkor talán mégsem annyira rossz a kormány. Vagy az ellenzék nem elég jó.
Egyébként 2002 - 2006 között pont ilyeneket mondogattak a jobboldaliak is, mi kell még ide, hogy ezektől megszabaduljunk?
1:
Én is jól járok az egykulcsos adóval, nem is tetszik, hogy sok ellenzéki ellene van, de veled szemben én messzebb látok az orromnál. Ha ezt folytatják, amit elkezdtek, egyre több komoly cég fog elhúzni az országból, mert leépítik az oktatást, ahol lehet, próbálják megölni a piaci versenyt. Sokra megyek az egykulcsos adóvaly ha majd nem lesznek itt komoly hazai és külföldi cégek, ahol megfizetik a szakértelmemet.
"Egyébként 2002 - 2006 között pont ilyeneket mondogattak a jobboldaliak is, mi kell még ide, hogy ezektől megszabaduljunk?"
Ez konkrétan nem igaz, mivel a 2006-os vereség után majdnem végig vezette a közvéleménykutatásokat a Fidesz, az MSZP pontosan azért tette oda Gyurcsányt, a szintén Messiás komplexusos ellen-Orbánt, hogy legyen esélye nyerni.
Ha leépítik az oktatást az nekem csak jó, mert nem lesz friss konkurencia, nem fognak kitúrni a munkakörömből. Nekem csak jó, én már megszereztem a piacképes tudást, amiért megfizetnek. Az nekem csak jó, hogy a mostani fiatalok leszerepeltek a PISA teszten és piacképtelen munkaerő lesznek, mert akkor így nehezebb lesz nekik átvenni a helyem.
Tudom, hogy ez undorító hozzáállás amit itt előadok, de mondom, hogy mindenki csak a saját érdekeit nézi a politikában. Más nyomora nem érdekli. Van igazság abban amit mondasz, de értsd meg, van aki jól jár ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!