Támogatnád azt, hogy a nyolcadikosokat arra bíztassák, hogy az általános iskola elvégzése után menjenek dolgozni és vállaljanak gyereket, ne pedig arra, hogy középiskolába menjenek?
Egyes kultúrákban ez így van, (és ebben semmi rasszizmus sincs) ez nem megvetendő dolog, ha neki az a meggyőződése akkor tegye. A másik véglet a feministák, nekik a karrier és a keresztény férfi gyűlölet a fontos, ebben SZÁMOMRA csak az a aggályos, hogy vallási meggyőződés alapján ítélkeznek.
Most járok én is középiskolába, nekem sok osztálytársam hagyta ott mert börtönbe ment vagy épp szülni és van úgy, hogy e két ok miatt az egyik illető, én nem ítélem el, nem szabad elítélni.
Jó dolog lehet életet adni, csak nem biztos, hogy olyan körülmények között kell amiben nem tudják biztosítani a megfelelő lehetőségeket, és lehetséges, hogy még a kismama se szocializálódott, tudok olyan esetet, hogy a hölgyecske ( 16 éves ) azt hitte a piszoárra ,hogy ott az arcot kell mosni és nem értette, hogy miért nincs a női mosdóba, valóban ez nem túl szerencsés dolog, hogy ő most 5 hónapja várandós. De van arra is példa, hogy jó körülmények között születik egy kamasz párnak gyermeke, csak ez kirívóan kevés.
Még 30 év fidesz kormány és akár ezt is eltudom képzelni:D
Végül is összeszerelő üzembe eltud menni dolgozni egy 14 éves is...
Sosem fogja használni a Newton törvényt semmire...
"Ez milyen beteg gondolat... ők még gyerekek. Aki egyetért a kérdéseddel az se normális."
De minek tanuljon?:D
Akkor hogy lesz belőle jó összeszerelő droid rabszolga:D
Így akár még 40 bedolgozott év után 54 évesen is elmehetnek nyugdíjba:D
Tiszta Kádár lesz is megint minden.
Na meg így nem is 3,hanem akár 4 generáció is élhet egy háztartásban.
A dédi mama tud vigyázni az unokára,ha a szülő diszkóba akar menni:DDDD
"Nem, de azt esetleg, hogy arra biztassák őket, hogy gimnázium/középiskola helyett tanuljanak valami hiányszakmát, "
Tudod ezzel az a baj,hogy mindig más a hiányszakma:)
De a legnagyobb hiány az összeszerelőkből van,nem tudtad?
Szerintem annak tanuljanak!
Na meg általánosban legyen 6-8 technika óra,hogy mire bekerülnek az összeszerelő üzembe,jobb legyen a kézügyességük:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!