Szerintetek jó dolog ez a Lét jövedelem?
"számos probléma gyökere, hogy a társadalmi normák torzak"
Hát persze!
"Az egyénnek a kötelezettségeit sokkal könnyebb felróni, sokkal könnyebb arra hivatkozni, hogy azért olyan amilyen mert nem látta el azokat. Közben az államnak a kötelezettsége feléjük rendszeresen elmarad. Ez nem magyar jelenség. Tehát a társadalmi leszakadás, és számos probléma gyökere, hogy a társadalmi normák torzak"
Miért olyan teljesíthetetlen elvárás a 8 általános és a józan felelős életvitel? Miért?
Most fogod magad összekarmolni. Nem vagyok se liberális, se balliberális, se kommunista. Uff. Vannak még polgárok is akik szolidárisak és elvtársak is ugye. ? ;-)
Gondolom te voltál az másik kérdésnél akinek kb 50x rágtam a szájába, hogy ez annyira nem csak baloldali gondolat, hogy több nyugat európai országban még a konzervatívok sem vetik el. Ugye? De hát a tájékozatlanság, az nem akadályoz a vélemény nyilvánításban. Nem hülye vagy, hanem erősen tájékozatlan, előítéletes.
nyugaton a konzervatívok is neokonzervatívok, akik meg liberálisok
értem én, hogy a ballib már egy szitokszó, és nem is véletlenül, és ezért nagyon kínos az újabb ballib hülyeséget hirdetni a nevén nevezve
de persze szívesebben folytatsz "ki is a liberális tulajdonképpen" vitát, mert addig sem a halva született alapjövedelmet kell védeni ugye ?! :)
"szolidárisak és elvtársak is ugye. ? ;-) "
jujj a freudi elszólás
felőlem amúgy lehettek elvtársak csak otthon a négy fal közt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!