Miért van ez, hogy a balosoknál: nem a határon túliakra de igen a migránsokra?
"Anno meg világválság volt, azért volt infláció nem Gyurcsány miatt!"
2002-2007 között nem volt sehol a válság
A baloldaliak igent mondanak a határon túliakra!!! Isten hozta őket amennyiben ide szeretnének költözni, hogy itt dolgozzanak és ide fizessenek adót és eltartsák a nyugdíjasainkat és persze szavazzanak négy évente.
Azzal, hogy a nem itt lakók, nem ide adózók SZAVAZATI JOGÁRA nemet mondanak ráfogni, hogy a határon túliakra mondanak nemet = debilség, fdesznyikség a köbön :D
A menekülteknek meg eleve nem jár SZAVAZATI JOG, ahogy állampolgárság sem, szóval akkor összehozni a kettőt szintén = debilség, fidesznyikség a köbön :)
"Szerintem mindkét kérdés komplexebb annál, hogy igennel vagy nemmel meg lehessen válaszolni."
Egy jobboldalitól ne várjuk el, hogy komplexen gondolkodjon a beteg, szélsőséges elméjével.
Ha a jobbosok számítanak a magyaroknak, akkor igen.
Én nem vagyok jobbos, se balos, nem is tudnék ennyire két dimenziósan gondolkodni.
De azért szánalmas, hogy a balosok szerint, aki nem ért egyet velük, az hülye jobber. :D
Mert magyarellenesek és kész!
Nézd meg, ha nincs jó okuk fröcsögni a kintiekre akkor a "belföldiek" az aktuális köpködni való.
Most milyen logikát vársz ezektől?
Egyébként a migránsok azért jó, mert ez van betáplálva nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!