A gatyánk is rámehet a migránsokra, ha folytatjuk a kirekesztő politikát?
Nem, ennyi pénzt vonnak meg attól az EU-s országtól az EU vezetői, akik nem hajlandóak a menekültek betelepítésére. Ez tényszerű adat.
A Brexit is hasonló okok miatt lett megszavazva tulajdonképpen. Igaz, ott a Kelet-Európai bevándorlók ellen kampányoltak, de valójában erősen benne volt az is, hogy ne kapjanak migráns kvótát. Lehet jól döntöttek hosszú távon a kilépéssel. Vámmentességet, vízummentességet, szabad munkaerő és tőke áramlást, szabad kereskedelmet úgyis kötni fognak az EU-val, tehát szinte csak a menekült politikában lesz más az Egyesült Királyság most, hogy kilép.
Ha mind a 800 millió betelepíteni szánt fekete-afrikai megérkezik, és egyet sem fogadunk be, akkor 6,24 x 10^16 forintot kell kifizetnünk az EU-nak, ami több mint 6 milliárd forint minden egyes állampolgártól.
A romák vajon tudják, hogy ennyivel kevesebb pénz jut majd segélyre? Az ateisták, feministák, melegek, baloldaliak vajon tudják, ha bejön az iszlám, nekik végük. Nekünk keresztyéneknek lesz választásunk, hogy kifizetjük a családi kasszából a 6 milliárdot és áttérünk az iszlámra vagy másodosztályú állampolgárok leszünk, ahogy Tőkéczki László is vizionálja, de mindenki másnak rossz lesz.
"A romák vajon tudják, hogy ennyivel kevesebb pénz jut majd segélyre?"
Szerintem tudják, mert minden roma a kezdetektől fogva menekültellenes. És szerintem nem azért, mert félnének tőlük, mint ahogy azt pár éve terjesztették róluk gúnyból a magyarok, hogy a "cigányok félnek a migránsoktól, hehe :D", miért félének?
Szerintem csak szimplán sejtik, hogy az ők szájukból fogják kivenni a segélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!