Tényleg vannak bér-kommentelők?
Figyelt kérdés
Szívesen követnék valamilyen szabályzatot és osztanám itt az ideológiát, amivel nem értek egyet, de kellő képen tudom adni a meggyőződött embert.
Eközben nagyon kevés pénzem van és esténként sok időm. Lehet ebből megélhetést csinálni? Annyira hisznek itt egyesek abban, hogy ez létezik, hogy kedvet kaptam hozzá.
Tényleg létezik ilyen? Vagy csak nem képesek meghallgatni egyesek másokat és mindenfélét kitalálnak, hogy elfedjék a számukra elfogadhatatlan valóságot?
#repülőveljöttem
2017. dec. 23. 20:06
12/20 anonim válasza:
Nincs szó bérkommentelésről. Sajnos tényleg ilyen sok az agyhalott narancszombi.
13/20 anonim válasza:
Én három pártnak bérkommetelek. Két baloldalinak és egy jobboldalinak. Teljes embert kíván de megélek belőle.
14/20 anonim válasza:
Én lennék, akár a fényességes tekintetű felcsúti KISZ titkár urat is éltetném. Van az a pénz.
15/20 anonim válasza:
én is várom az állásajánlatokat
16/20 anonim válasza:
Valaki tudja mennyi az órabér?
17/20 anonim válasza:
Pozitív visszacsatol, jelentkezz!
19/20 anonim válasza:
Én nagyon hiszek a létezésükben. Szerintem simán vannak ilyenkék.
20/20 anonim válasza:
Én egyszerre éltetném mindkét oldalt ,sőt magammal is elvitáznék és két helyről zsebelném be a pénzt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!