Szerintetek itt vannak fizetett kommentelők?
Nem tartom valószínűnek.
Viszont érdekesnek találom, hogy mindenki a fideszes bérkommentelőkre panaszkodik, amikor ha megnézzük, hogyha valaki éljenzi a fideszt nem kap jóformán még 20-40%-ot sem a válaszáért. Ellenben ha valaki nyomdafestéket nem tűrően mocskolja a fideszt és a válaszát itt-ott fűszerezi egy kis balliberális szimpátiával is az elég gyakran kap 45-75%-ot is a válaszáért.
Félreértés ne essék, nem vagyok egyik szimpatizánsa sem, én mint kívülálló ezeket figyeltem meg.
Amúgy Szerbiában van olyan, hogy vannak akik dicsérik a Szerb Haladó Pártot különböző fórumokon, azoknak feljegyzik, hogy mennyire voltak aktívak ebben. Pénzt ugyan nem kapnak ezért, de a párt "megjegyzi ezt" és amikor egy új ember fog kelleni vagy valamilyen kapcsolatok kellenének, akkor "emlékezni" fognak majd.
Ezen az oldalon mellesleg vannak a szcientológia bérkommentelői is. Név szerint kettőt is tudok.
Viszont én másféle bérkommentelők létezését tartom valószínűnek, olyan kommentekkel is találkoztam (itt az oldalon is) melyek nagyon gyanúsak ebből a szempontból.
Ezekre gondolok:
És reális esélyt adok ennek a valószínűségére is, nem tartom egyéltalán elképzelhetetlennek ezt sem:
Igen, 200000 HUF-ot keresek/óra.
Ui.: Éljenek a rák emberek!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit off, de origo-n van ilyen like-rendszer, ha rányomsz a szívecskére, és mutatja is mennyien like-olják a kommentet. Na ez annyira elb...t, hogy ha tabletről vagy mobilról elkezded gyorsan nyomogatni a szívet, össze tudsz hozni kB 30-70 like-ot egy hsz-ra. Múltkor unatkoztam, az egyik cikknél elkezdtem így like-olni olyan kommenteket, amikkel tudtam hogy kB senki nem ért egyet. :D Utána meg is kapta az egyik, hogy na mi van a sok bérkommentelővel like-oltatod a kommentjeidet? :D
Ha valaki unatkozik próbálja ki, szerintem vicces ha szemet szúr a sok szív a többi kommentelőnek. :D
Én ismerem azt a 35%-os majomembert!
Elég agresszív kommenthuszár, aki állandóan trollkodik és már többször jelentett a Moderátornak, csak mert fikáztam a Fideszkéjét!
Fenyegetőző, erőszakos, durván odavág annak, aki szidja a szeretett vezírit!
Amikor olyan kérdéseket teszek fel neki, amik a VALÓSÁGRA akarnak mutatni, egyből "mocskos ballibsizik" meg hogy "terroristapártiakkal nem vitatkozok" meg ilyen agyament kitérő válaszokat ad!
Egy tetves troll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!