Szerintetek itt vannak fizetett kommentelők?
Persze, nekem szavaként 100 forintot fizetnek! :D
Komolyra fordítva nem hiszem, hogy nagyon bevett szokás lenne ha egyáltalán ez létező dolog, amikor az ilyen-olyan párt hívei ingyen is mosdatják a kedvenceiket.
Egyébként is most valahogy kevés a jobbos ide írogató, én is észrevettem a %-olásokon.
"Kicsit off, de origo-n van ilyen like-rendszer, ha rányomsz a szívecskére, és mutatja is mennyien like-olják a kommentet. Na ez annyira elb...t, hogy ha tabletről vagy mobilról elkezded gyorsan nyomogatni a szívet, össze tudsz hozni kB 30-70 like-ot egy hsz-ra. Múltkor unatkoztam, az egyik cikknél elkezdtem így like-olni olyan kommenteket, amikkel tudtam hogy kB senki nem ért egyet. :D"
Az origó is megér egy misét, ráadásul sokszor autoklikkelővel manipulálják is a szívecskék számát.
"érdekesnek találom, hogy mindenki a fideszes bérkommentelőkre panaszkodik, amikor ha megnézzük, hogyha valaki éljenzi a fideszt nem kap jóformán még 20-40%-ot sem a válaszáért. Ellenben ha valaki nyomdafestéket nem tűrően mocskolja a fideszt és a válaszát itt-ott fűszerezi egy kis balliberális szimpátiával is az elég gyakran kap 45-75%-ot is a válaszáért. "
Ilyen esetben nem bérkommentelésről van szó, hanem lehet, hogy az illető gondolkodó ember, és még nem szipkázták el az agyát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!