Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A drogosozó jobber kommentelők...

A drogosozó jobber kommentelők tisztában vannak vele, hogy megalapozatlanul ilyet állítani elég vékony jég?

Figyelt kérdés

A CEU tüntetés résztvevőiről tonnaszám lehet olvasni a komment szekcióban, hogy "rohadt drogosok", "drogos csürhe", stb.

Ennyire szembeötlő nem volt még a drogosozás, de korábban is elő-előkerült azért. Voltak drogosok az olimpia ellen aláírást gyűjtők, az Orbánt kifütyülők, az amerikai Trump ellenes tüntetők, a szerbiai Vučić ellen tüntetők, meg még sokan, eléggé visszatérő eleme lett ez a jobbos kommentkommandónak.

Na most, a kábítószer birtoklása Magyarországon bűncselekmény (Btk. 178. §).

Valakit megalapozatlanul vádolni bűncselekmény elkövetésével becsületsértés (Btk. 277. §). Azt, hogy ezek az emberek, tüntetők, tényleg kábítószerhasználók, annak kell bizonyítania, aki ezt állítja.

Amúgy pedig nem tudom mit képzelnek magukról, hogy nyíltan neveznek bűnözőnek embereket, csak mert más a politikai véleményük...

2017. ápr. 14. 19:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
67%

A nácizó liberális kommentelők is megtanulhatnák, hogy nem mindenki náci, aki ellenük van.

Én nem rajongok a CEU-s tüntetőkért, de a nácikért sem.

De primitív dolog "drogos" kártyával támadni. Én nem ezért ítétem el a CEU-s bohócokat. Ahogy az őket hajigáló "jobbereket" sem azért, mert "nácik", hanem, egészen más okból.

2017. ápr. 14. 20:01
 2/21 A kérdező kommentje:

Én sem értettem pl. egyet Orbán kifütyülésével. Nem szeretem a Fidesz-t, de nemzeti ünnepen fütyülni ízléstelen.

Trump sem szimpatikus nekem, nagyon nem az, de demokrácia van. Trump nyerte a választásokat, akkor is, ha nem szeretjük. Szóval a Trump ellen tüntetőket sem szerettem.

De drogosozni pontosan annyira alja duma, mint nácizni, teljesen egyetértek.

2017. ápr. 14. 20:03
 3/21 Koplárovics Béci ***** válasza:
49%
Azért ha belegondolsz, sokkal nagyobb az esélye, hogy a liberális tömegben drogosok vannak, mint a "nácik" közt. Vagy nem a liberális oldal támogatja a könnyűdrogok legalizálását? Persze a liberális még nem lesz biztosan drogos, mint ahogy a "nácik" sem lesznek teljesen drogmentesek.
2017. ápr. 14. 20:06
 4/21 anonim ***** válasza:
82%

Igazából én értem mire gondolsz, még akkor is, ha a politikai világnézetem eltér a tiédtől.

Szerintem mindkettőnknek forog a gyomra attól amit ma "politika" néven folytatnak a hazai pártok. Nácizás, libsizés, drogosozás, mélymagyarozás, vidékizés, prolizás...

Demagóg plakátok, egymás mocskolása, betarthatatlan ígéretek, ócska poénok, Dopeman Orbán fejével focizik, Orbán leb**zza Vonát, Gyurcsány őrjöng, a baloldali pártok még az ebédről sem tudnának közösen dönteni, Bayer bunkó cikkei, 444 ámokfutás, kurucinfó ámikfutás, origó ámokfutás, index ámokfutás, a "demokrácia" szó ész nélküli használata, "sorosozás", "simicskázás", "habonyizás", csicskapártozás, fidesznyikezés, zsidózás, komcsizás stb.

Sosem látott mélységekben fulladozik a magyar politika. Kormányostul-ellenzéskestül.

2017. ápr. 14. 20:13
 5/21 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem is undorító, ahová lealjasodott egy réteg ezzel a libsizős, drogos, uzis, sorosbérenc mindenféle undorító jelzős szerkezetekkel. Hát mennyi gyűlölet fér még az emberekbe? Attól, hogy mára sajnos olyan kormányunk van akinek legfőbb fegyvertári eleme a gyűlöletkampány, a lejárató hazug riportok, a karaktergyilkossági kísérletek még nem kellene elveszteni a szavazóiknak is a kultúr ember normáit. Kritizálni lealjasodás nélkül is lehet.
2017. ápr. 14. 20:19
 6/21 anonim ***** válasza:
33%
Hát, igen. Ez hozta nekünk ez a fene nagy demokrácia.
2017. ápr. 14. 20:22
 7/21 anonim ***** válasza:
44%
Ezt*
 8/21 anonim ***** válasza:
43%

Ez akkor lenne jogos, ha az ellenzék nem süllyedt volna ugyanerre a szintre. Az szóban forgó CEU-s tüntetésen is tetten érhető a "gyűlölködés". És nem lesz ez a gyűlölködés, "jobb", mert a "másik fél is az".

Egyformán rossz mindkettő. Én örülnék a legjobban, ha lenne olyan poltikai erő aki mentes a gyűlölködéstől, de ilyet még nem láttam. Jobboldal, baloldal, liberális, konzervatív... Mindnél ott van a gyűlölködés, csak a gyűlölet tárgya más. És nem "jobb" egyik sem a másiktól.

9/21 Koplárovics Béci ***** válasza:
67%

"Ez hozta nekünk ez a fene nagy demokrácia."

Ez nem magyar sajátosság. Az amerikai kampányok ugynailyen mocskolódásra épülnek.

2017. ápr. 14. 20:24
 10/21 anonim ***** válasza:
22%
Drogozni senkinek sem kötelező.
2017. ápr. 14. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!