Igaz lehet, hogy egy kis termetű (vékony csuklójú és kis kézfejű) emberre (15 éves lányra) a rendőrségi bilincs olyan nagy, hogy kifér belőle a keze?
Figyelt kérdés
Kb. 150 cm. magas és max. 40 kg.2011. jan. 30. 11:53
1/15 anonim válasza:
Nem. még a csecsemőé sem fér ki.
2/15 anonim válasza:
Igaz lehet, de miert kerult oda? Inkabb azt kerdeznem.
3/15 anonim válasza:
"Igaz lehet, de miert kerult oda? Inkabb azt kerdeznem."
Te sem láttál még bilincset.
4/15 anonim válasza:
Buszken jelentem, hogy nem, es nem is vagyok kivancsi ra.
5/15 anonim válasza:
A bilincs lyukmérete állítható, pont azért, hogy ráférjen a nagy csuklókra is, és a kicsik se férjenek ki belőle.
6/15 anonim válasza:
Újabb indok amivel kiderült ,hogy a nők többnyire nem értenek ehhez a témakörhöz :)
de azért szeretünk titeket <3
7/15 anonim válasza:
Nem igaz. Nekem hasonló méretekkel volt szerencsém felpróbálni egyet régebben(kis kézfej, vékony csukló). Viszonylag lazára volt hagyva, de még úgy sem tudtam kiszabadulni és még egy csomót (6-8 kattanásnyit) lehetett volna szorítani rajta. Csak akkor lehetséges kiszabadulni, ha nagyon lazára hagyják. (L/25)
8/15 anonim válasza:
mit követél el? (ez anomin oldal nyugotan leírhatod.)
9/15 anonim válasza:
Itt amúgy kötelező a titoktartás. Mi biztos nem mondjuk el senkinek sem.
10/15 anonim válasza:
Semmit sem követtem el, csak a baráti körömben volt egy rendőr srác, akit megkértem, hogy bilincseljen meg, mert nagyon kíváncsi voltam, hogy milyen érzés bilincsben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!