Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van-e oka panaszkodni az...

Van-e oka panaszkodni az ellenzéknek a kormányra, amikor el lehet menni az országból, ha nem tetszenek az itteni állapotok?

Figyelt kérdés

Megmondom őszintén, hogy nekem nem jön be a Fidesz, de már nagyon unom hallgatni a sok vernyákolást velük kapcsolatban, hogy mennyit lopnak, milyen cinikusok, agybetegek, stb.

De minek kínlódni ezen, amikor az ember úgy sem tud rajta változtatni? Elsírja a kis mondókáját és minden marad a régiben. Ha nem tetszik, akkor el kell menni.

Különben is, a Fidesz demokratikusan lett megválasztva, vagy kétszer olyan erősek, mint a második legerősebb párt. Már az is lehet, hogy több, mint kétszer, de ezt nem tudom biztosan.

De nincs olyan diktatúra, ahol zárt a határ és ne lehetne menni, ha nem tetszik. Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy lépjen, ha nem tetszik. Ez már nem a Rákosi-korszak, hogy lelőnek a határon, ha a közelébe mész.

A másik dolog meg, hogy az ilyen ember szerint mi változik meg a panaszkodástól? A gonosz Fidesz lop, csal, hazudik és kiröhögi az elesetteket. És? A magyarok általában ilyenek, nem pusztán a Fidesz ilyen. A Fidesz csak ráépül a magyarokra. Ezért is van ennyire elhúzva támogatók terén, mert megvan nekik a közeg.

De amíg el lehet menni ebből a közegből, addig lehet-e panaszkodni? Vagy érdemes-e? Jobb lesz attól? Megváltoznak az emberek? Nem!

Majd amikor Orbánék lezárják a határt és lehetetlen lesz a menekülés, na, akkor majd én is azt mondom, hogy ez már a mocsok netovábbja!

2017. dec. 19. 05:43
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

"De minek kínlódni ezen, amikor az ember úgy sem tud rajta változtatni? Elsírja a kis mondókáját és minden marad a régiben. Ha nem tetszik, akkor el kell menni. "

Gratulálok a hozzáállásodhoz.

2017. dec. 19. 10:45
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
Szóval adott 2 millió ember akinek ez tetszik és megfelel és menjen el a maradék 7,5 millió. Logikus.... Nem gondolod hogy inkább változtatni kéne az ország működésén? Ja nem, ahhoz fel kell állni a fotelből ( nyugi, ez nem csak a te hozzáállásod. Az átlag magyar csak szavazni megy, a szavazásra jogosultak 40%-a még akkor se emeli fel a hátsóját... ).
2017. dec. 19. 11:04
 13/27 anonim ***** válasza:
0%

Mondjuk ha én lennék a kormányfő az biztos hogy én is korrupt lennék, egyszerűen hülye volnék kihagyni az ilyesmit.

Persze megkövezhettek ezért a hozzáállásomért de nézzetek méllyen magatokba és ne állszentkedjetek. Mindenki ilyen,egytől egyig

2017. dec. 19. 11:07
 14/27 anonim ***** válasza:
93%

"Szóval adott 2 millió ember akinek ez tetszik és megfelel és menjen el a maradék 7,5 millió"

A maradék 7,5 millió sem tesz ellene, tehát megfelel nekik.

2017. dec. 19. 11:41
 15/27 A kérdező kommentje:

"Szóval adott 2 millió ember akinek ez tetszik és megfelel és menjen el a maradék 7,5 millió. Logikus.... Nem gondolod hogy inkább változtatni kéne az ország működésén?"

Látom, nem bírtad felfogni a mondandómat.

Nem 2 millió embernek tetszik, hanem a többség ilyen gondolkodású. Az nem csak 2 millió ember.

2017. dec. 19. 11:42
 16/27 A kérdező kommentje:

"A maradék 7,5 millió sem tesz ellene, tehát megfelel nekik."

Pontosan erről van szó.

2017. dec. 19. 11:42
 17/27 A kérdező kommentje:

"Gratulálok a hozzáállásodhoz."

Én is a tiédhez.

Mehetsz ki Harci Marcit játszani és lövesd fejbe magad a TEK-kel.

2017. dec. 19. 11:43
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

#9 "Persze tudom,a legtöbb magyar lusta mint a föld, az ujdonsàgoktól is betegesen retteg,inkàbb tocsog tovàbb a szarban,mert azt màr úgyis ismeri."

Szerintem azoknak kellene elhagynia az országot, de sürgősen, akik így gondolkodnak a többségről.

Nyilván mindenkinek joga van álást foglani a témában, de a demokrácia szabályai szerint, ha a többség szarba akar tocsogni, akkor a kissebbség fogja be az orrát... és a száját.

Évszázadok óta voltak megmondóemberek, akik meg akarták mondani, hogy a többségnek hogyan kellene élni.

A intellektuális világítótornyok részéről megállás nélkül megy a magyarfikázás... De a nagy eszükkel arra még nem jöttek rá, hogy ez nem fog megváltozni, és jobb ha ők keresnek maguknak haladóbb, elfogadóbb, jobb szagú népeket, amelyek vevők az ő világlátásukra.

Mindenki jobban jár.

Nekik se kell befogni az orrukat, és mi hagymaszagú bőgatyások is megszabadulunk a folyonosan nyirvákoló, kritizáló, lenéző, lesajnáló, sértődött társaságtól, akit, mondjuk meg őszintén, NEM ÉRDEMLÜNK MEG !

Szóval a deiu !

[link]

www.elal.com/‎

[link]

2017. dec. 19. 11:56
 19/27 anonim ***** válasza:
#4: Nem csak az MSZP létezik ám a Fideszen kívül.
2017. dec. 19. 12:51
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem csak elmenni lehet hanem másik pártra is lehet szavazni. Jelenleg is a Fidesz szavazótábora a legnagyobb. Ez azt jelenti, hogy a pártok közül a legtöbben jelenleg is a Fideszt látják szívesen kormányon, hiszen rájuk szavaznának.
2017. dec. 19. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!