Van-e oka panaszkodni az ellenzéknek a kormányra, amikor el lehet menni az országból, ha nem tetszenek az itteni állapotok?
Megmondom őszintén, hogy nekem nem jön be a Fidesz, de már nagyon unom hallgatni a sok vernyákolást velük kapcsolatban, hogy mennyit lopnak, milyen cinikusok, agybetegek, stb.
De minek kínlódni ezen, amikor az ember úgy sem tud rajta változtatni? Elsírja a kis mondókáját és minden marad a régiben. Ha nem tetszik, akkor el kell menni.
Különben is, a Fidesz demokratikusan lett megválasztva, vagy kétszer olyan erősek, mint a második legerősebb párt. Már az is lehet, hogy több, mint kétszer, de ezt nem tudom biztosan.
De nincs olyan diktatúra, ahol zárt a határ és ne lehetne menni, ha nem tetszik. Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy lépjen, ha nem tetszik. Ez már nem a Rákosi-korszak, hogy lelőnek a határon, ha a közelébe mész.
A másik dolog meg, hogy az ilyen ember szerint mi változik meg a panaszkodástól? A gonosz Fidesz lop, csal, hazudik és kiröhögi az elesetteket. És? A magyarok általában ilyenek, nem pusztán a Fidesz ilyen. A Fidesz csak ráépül a magyarokra. Ezért is van ennyire elhúzva támogatók terén, mert megvan nekik a közeg.
De amíg el lehet menni ebből a közegből, addig lehet-e panaszkodni? Vagy érdemes-e? Jobb lesz attól? Megváltoznak az emberek? Nem!
Majd amikor Orbánék lezárják a határt és lehetetlen lesz a menekülés, na, akkor majd én is azt mondom, hogy ez már a mocsok netovábbja!
A drágalátos kávéfőződet nem lehet megjavítani, mivel az már akkor selejt volt, amikor legyártották és selejtesként rakták a dobozába.
Egy nép meg amúgy sem egy kávéfőző, amihez veszel két csavart és betekered a csavarhúzóddal. Ez nem így működik, Okos Bécike.
Egy szóval nem mondtam, hogy jobbak lennének.
Mint mondtam, a magyaroknak a korrupt viselkedés a belső énjükből fakad, tehát az ellenzék irányításával is ugyanilyen lenne az ország, mint jelenleg, mivel pontosan ugyanazok az emberek élnének benne, mint akik most is élnek.
Annyi különbség, hogy a Fidesz még büszke is erre, hogy a magyarok ilyenek és nyíltan egyeduralmat épít. Semmi más.
Miért b*szna be, ha megfogadnák?
Jobb életük lenne és kevesebb okuk lenne a panaszra egy élhetőbb közegben. Csak nyernének vele.
"A drágalátos kávéfőződet nem lehet megjavítani, mivel az már akkor selejt volt, amikor legyártották és selejtesként rakták a dobozába. "
Gondolj bele abba, hogy ha tetszik, ha nem, annak a selejtes kávéfőzőnek te is az egyik alkatrésze vagy. Lehet, hogy éppen miattad lett selejtes. Minden javítható, csak megfelelő szakértelem kell hozzá, és persze cserealkatrész. Persze a javítás nem mindig megoldható, elsősorban akarat kérdése. Én hiszem, hogy ez a "kávéfőző" javítható, persze nyilván sok alkatrészét kell cserélni.
1.Menjen el az,aki mondta!
2.Emberek!Nem csak fidesz meg mszp létezik!!!Vannak kisebb újabb pàrtok is,csak kicsit venni kéna a fàradtsàgot ezekről tàjékozódni.Persze tudom,a legtöbb magyar lusta mint a föld, az ujdonsàgoktól is betegesen retteg,inkàbb tocsog tovàbb a szarban,mert azt màr úgyis ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!