Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok Tamás Gáspár...

Mit gondoltok Tamás Gáspár Miklósról? TGM.

Figyelt kérdés

Én politikai értelemben fényévekre állok tőle, de elismerem amit pl a rendszerváltásban játszott szerepét. És igenis mond jó dolgokat. + Tudása is van.

Csak a Marxizmussal állna le. :D

2017. dec. 14. 14:17
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Ideológiai őrült, de egy gerinces és egyenes ember. És finoman szólva nem buta
2017. dec. 14. 14:23
 2/6 anonim ***** válasza:
71%
Vitában más véleményét meg sem hallja. Nem hogy megfontolná. Eszébe se jut hogy esetleg másnak is lehet igaza. Öntelt. Nem szeretem az ilyen embereket. Bár kétség kívül egy okos ember
2017. dec. 14. 15:43
 3/6 A jó édes ***** válasza:
19%
Lehet, hogy egykor fényes elme volt, de mára már agyára ment az orbanofóbia.
2017. dec. 14. 17:04
 4/6 anonim ***** válasza:
68%
Jelentős filozófus, jelentős gondolatai vannak, fontos problémákkal foglalkozik, azon kevesek egyike, aki hajlandó folyamatosan újra gondolni a filozófiáját, egyébként becsületes dolgokat gondol, és ír, publikál. Ehhez egyetérteni se kell vele, sőt akkor is lehet tőle tanulni, ha más nézeteid vannak.
2017. dec. 14. 17:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Teljesen más a világnézete (amely volt már liberális, anarchista, újabban pedig szélsőbaloldali), mint az enyém, de mint filozófust, tisztelem. Néha azonban elveti a sulykot és tévútra kerül. Erre jó példa a Mortimer-ügy, amikor 1 nappal az eset után már habzó szájjal anti-fasiszta rigmusokat üvöltött a mikrofonba a Moszkva téren, majd kiderült, hogy a késelő is roma volt és nem rasszista támadás történt, mire flegmán odabökte, hogy oké, tévedtem, most lehet rajtam nevetni... (Szerintem úgy gondolja, hogy ő már annyira zseniális koponya, hogy nincs szüksége részletesen tájékozódni, mert ő anélkül is 100%-osan képben van...) Az is jellemző rá, hogy néha egészen meghökkentő dolgokat állít (és többnyire teljesen egyedül marad a véleményével), majd mikor a műsorvezető csodálkozva visszakérdez, a legnagyobb lazasággal és természetességgel mondja, hogy igen, persze, hogyne...
2017. dec. 14. 20:10
 6/6 tgt ***** válasza:
Elismerte hogy tévedett. Mit kellett volna még tennie?
2017. dec. 14. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!