Mit gondoltok Tamás Gáspár Miklósról? TGM.
Figyelt kérdés
Én politikai értelemben fényévekre állok tőle, de elismerem amit pl a rendszerváltásban játszott szerepét. És igenis mond jó dolgokat. + Tudása is van.
Csak a Marxizmussal állna le. :D
2017. dec. 14. 14:17
1/6 anonim válasza:
Ideológiai őrült, de egy gerinces és egyenes ember. És finoman szólva nem buta
2/6 anonim válasza:
Vitában más véleményét meg sem hallja. Nem hogy megfontolná. Eszébe se jut hogy esetleg másnak is lehet igaza. Öntelt. Nem szeretem az ilyen embereket. Bár kétség kívül egy okos ember
3/6 A jó édes válasza:
Lehet, hogy egykor fényes elme volt, de mára már agyára ment az orbanofóbia.
4/6 anonim válasza:
Jelentős filozófus, jelentős gondolatai vannak, fontos problémákkal foglalkozik, azon kevesek egyike, aki hajlandó folyamatosan újra gondolni a filozófiáját, egyébként becsületes dolgokat gondol, és ír, publikál. Ehhez egyetérteni se kell vele, sőt akkor is lehet tőle tanulni, ha más nézeteid vannak.
5/6 anonim válasza:
Teljesen más a világnézete (amely volt már liberális, anarchista, újabban pedig szélsőbaloldali), mint az enyém, de mint filozófust, tisztelem. Néha azonban elveti a sulykot és tévútra kerül. Erre jó példa a Mortimer-ügy, amikor 1 nappal az eset után már habzó szájjal anti-fasiszta rigmusokat üvöltött a mikrofonba a Moszkva téren, majd kiderült, hogy a késelő is roma volt és nem rasszista támadás történt, mire flegmán odabökte, hogy oké, tévedtem, most lehet rajtam nevetni... (Szerintem úgy gondolja, hogy ő már annyira zseniális koponya, hogy nincs szüksége részletesen tájékozódni, mert ő anélkül is 100%-osan képben van...) Az is jellemző rá, hogy néha egészen meghökkentő dolgokat állít (és többnyire teljesen egyedül marad a véleményével), majd mikor a műsorvezető csodálkozva visszakérdez, a legnagyobb lazasággal és természetességgel mondja, hogy igen, persze, hogyne...
6/6 tgt válasza:
Elismerte hogy tévedett. Mit kellett volna még tennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!