Ács Dániel és Tamás Bence Gáspár egy pár?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a legtöbb ember szerint ez "de nagy dolog" meg "botrány" vagy nem tudom. De én csak azért kérdezem mert néztem az egyik videójukat, és a Teljes Napfogyatkozás című film jutott eszembe, és az amit a régi kultúrák homoszexualitásáról tanultam, hogy két férfi kapcsolata bizonyos szempontok miatt még elvárt is volt bizonyos körökben. Szóvel nem hallottam róluk ilyesmit, csak a videó nézése közben ez jutott eszembe.2014. nov. 8. 11:22
1/2 anonim válasza:
Én nem hiszem hogy egy pár lennének :D bár voltak kétségeim az egyik videójuk után,de na mondom ilyen tuti nincs ..tök jó fej meg minden biztos nem lehetnek egy pár de nem tudom biztosan xd maradjunk annyiban hogy nem egy pár :D
2/2 A kérdező kommentje:
:D:D an ez jó volt. Egyébként én is bírom őket csak kíváncsi vagyok.
2015. febr. 3. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!