Van-e ma magyarorszagon uj-naci part?
Micsoda kifinomult, cizellált stílus... :-) Csakhogy ez itt nem a törzskocsmád, ahol kedvedre anyázgathatsz, én pedig nem a kannásboros szesztestvéred vagyok, úgyhogy csitulgassál el.
Helyette inkább tanulj: "tetszik" az egy szép magyar szó, de ebben a formában értelmes, és helyes, ahogy leírtam. Ja, és bizonyos betűk tetején azt a valami nem azért van, mert a légy a kijelződre piszkított, hanem azt ékezetek hívják, kis gyakorlással el lehet sajátítani a használatukat.
te szellemi nincstelen troger...........itt a valaszom nyiltan.- nyomikad az a joku..a anyad.........
ebbol is latszik-----/a valaszodkent kormolt szar/-...talalt es el is sulyedt elsore. te is kozejuk tartozo vagy ujnyilas antiszemita fereg vagy mint a tobbi jo 78%=a a nepessegeteknek.
utolso!
hat valahogyan ugy van ahogy irja!
nincs magyar klaviaturam!!raadasul a magyar nem is az anyanyelvem!csak "tudok kicsit magyarul es"az apukam -(magyarorszagbol deportalt csaladostol!)-tanitott meg ra! mer ezaz oseim nyelve valek! ezt beszeltek karpataljan 1942 ig! az meg mi valek ottan azt olvasok ujsagokban, mint a legutobbi "becsuletnap" zagyvalekot europabol neonacikkal! akkor meg meg es valek alpja annak mit kerdeztem volt fontebb!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!