Magyarországon miért tilos tüntetni Tibet szabadságáért?
A videón látható férfit jogtalanul vegzálták a "rendőrök" mert fel akart emelni egy tibeti zászlót, de ezt nem hagyták neki: https://www.youtube.com/watch?time_continue=81&v=TnfTf2CGeGA
Már tavaly is volt egy hasonló jogtalan intézkedés, akkor 1 millió forint kártérítést fizetett a rendőrség a sértettnek.
Hová süllyedünk még az antidemokrácia mocsarában?: [link]
minden őrültet meg fogtok védeni ezentúl? :DD engem nem zavar, égessétek csak magatokat ballibák
"antidemokrácia mocsara"
ki kellett volna lőni a bácsi szemét, a tetszett volna demokratáéknak gondolom
a demonstrációnak nem ez az útja és módja
azt előre be kell jelenteni, leginkább azért, hogy saját magától megvédjék a félőrülteket
Azért nem lehet mert zavarná a szemétláda kínaiakat. Orbán meg épp a kínai miniszterelnök hátsó felében van éppen, szóval elég kényelmetlen lenne a kis mocsoknak.
A 34%-os meg ássa el magát ahová való. A kínaiak elfoglaltak egy országot, de ez szerinte rendben van mert "mocsok lipsik". Na kotródj innét vissza a ruszkikhoz kis mocsok mielőtt a 48-asok és az 56-osok kísértetei ezt meghallják.
nem én vagyok a kádárista bolsevizmus maradvány hanem ti :DD fogadjuk 1 tibetit nem tudnál mondani a dalai lámán kívül, MÁR MEGINT olyanba toltátok bele az orrotokat, amihez kicsit sem éteretek
milyen kis érzelmesek lettetek a kisebbségekkel szemben, a határon túli magyarok meg dögöljenek meg...
"azt amúgy ne is említsem ugye, hogy ahhoz, hogy ott teremjen 5 db rendőr és a 444 újságírója ahhoz a bácsinak valószínűleg hosszú percek óta balhéznia kellett már"
A "bácsi" Tibet-aktivista cirka 20 éve. Több bírósági pere volt jogtalan rendőri intézkedés miatt (mindet meg is nyerte), úgyhogy elhiheted, készültek rá.
Egyéni demonstrációt nem kell előre bejelenteni, a véleményét bárki bármikor, bárhol elmondhatja, ha azzal egyébként jogszabályt nem sért, ő nem sértett. Az intézkedésnek egyértelműen az volt a célja, hogy ne tudja a zászlót lengetni amíg ott vonul a konvoj. Ebből megint per lesz, a bíróság megállapítja majd, hogy sérültek a jogai, a rendőrség kifizeti a perköltséget, az utasítást kiadó rendőrt pedig megdícsérik.
"nem én vagyok a kádárista bolsevizmus maradvány hanem ti :DD fogadjuk 1 tibetit nem tudnál mondani a dalai lámán kívül, MÁR MEGINT olyanba toltátok bele az orrotokat, amihez kicsit sem éteretek"
Ennyi ésszel szabadon mászkálni. :(
Érdekes hogy úgy látom akik Erdély függetlenségét még támogatnák, azok most Tibet ellen vannak. Nagy kettős mérce.
Az is hogy 2010 előtt Tibetért állt ki a Fidesz (meg Orbán a Dalai Lámával is találkozott) most meg olyan kínos ez a dolog hogy kerülik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!