A Fidesz maradt az egyetlen nemzeti párt Magyarországon?
Itt nem erről van szó, nemes egyszerűséggel a Jobbikot ki szerette volna 4 éven át látni, csak a bakancsos, nemzeti érzelműek.
Én a magam 25 évével, erősen a liberális szemléletű vagyok, ebből kifolyólag nekem egyik rosszabb párt mint a másik.
A középosztálynak lehet jó "még" az öregek pártja, de egy fiatalt a mostani politizálás hidegen hagy, hisz semmi olyan nincs felhozva ami nekünk kedvezne.
3#
Hát igen hazafias párt nincs ma Mo-n
Fidesz nem az!
Négyes!
Ki védte meg hazánkat a migránsoktól?
Ki harcol a multikulti ellen magyar kultúránk védelmében?
Ki adott állampolgárságot és szavazati jogot a határontúliaknak?
stb.
Mit tett le az asztalra pl. a nagypofájú Jobbik ehhez képest? És a szoclib rablókormányok???
5#
Ki adott letelepedési kötvényeket bűnözőknek, araboknak...? 😁
"Úgy látom, hogy nem maradt más választás: aki jobboldali, hazafias érzelmű magyar, annak a Fideszre kell szavaznia!"
Ügyes vagy! Propagandaszöveg felmondásból csillagos 5-ös!
6# Aki kap kötvényt van papírja, akinek nincs az nem kap...
Azért sem engedik ide be a cimboráidat, akik elhajigálják az irataikat.
Kínai meg dolgozni jön ide, etet ruház
"Ki védte meg hazánkat a migránsoktól?
Ki harcol a multikulti ellen magyar kultúránk védelmében?
Ki adott állampolgárságot és szavazati jogot a határontúliaknak? "
Csupa olyan dolog, ami mindannyiunk életét és megélhetését könnyebbé tette..ezek nélkül az intézkedések nélkül nem is tudom hol lenne ma Magyarország.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!