Vona péntek délután 17 órára békés fáklyás demonstrációra hívott mindenkit, aki számára fontos a demokrácia megőrzése. Te elmész?
"Ha én ezt tudom felvásárolom az összes fákját az országban"
Az árából csak összejön annyi, hogy vehess belőle egy helyesírási szótárt, te szellemi fákJa, te! :)
Totál hiteltelen az egész!
A jobbik szélsőjobbos radikális, saját bevallásuk szerint is nem a demokrácia keretein belül tevékenykedni akaró párt. Ezt vallották nem is oly rég!
Most mi van? Unió meg demokrácia?
Értem én, hogy változás, de ezt ugyanazokkal az emberekkel nem lehet hitelesen megcsinálni! Ezt csak a hogyismondjamhogynesértsekmegsenkit választók előtt lehet elbábozni.
Én rühellem a Jobbikot, de ez itt hosszú ideje az első igazán jó ok vonulni. Választások előtt megcsáklyázni egy fajsúlyos pártot kormányoldalról egy olyan hatósági intézkedéssel amely alá GOND NÉLKÜL be lehetne fésülni akár a Fideszt is, ugyanúgy sárosak lennének hasonló kérdésben, ennyi erővel....
A demokrácia alapja a szabad választási és gyülekezési jog. A választások kimenetelét ily módon ellehetetleníteni egy párt számára az nem egyszerűen demokráciaellenes cselekedet, hanem effektive a demokrácia lefejezése.
Ha fideszes lennék, akkor is utcára mennék. Ha lenne rá módom. De most nem vagyok ilyen helyzetben. Lélekben velük vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!