Hogy válaszolhat egy miniszterelnök így a parlamentben következmény nélkül?
Orbán Viktort szembesítik azzal, hogy egy nemzetközileg körözött bűnözőt, egy terroristavezért, Pharaont meginvitálta az országba, sőt, a parlamentbe is, és csak egy "Boldog Karácsonyt Kívánok"-ot tud csak válaszolni.
Persze az nem újdonság, hogy a FIDESZ-esek nem válaszolnak semmilyen kérdésre (vagy olyan válaszokkal, hogy Soros, Brüsszel, nem nyilatkozok), de ez azért már a pofátlanság netovábbja. Persze a kérdés költői, de egy ilyen politikus milyen értékeket is képvisel?
Úgy, hogy hagyjátok, birkák.
Bezzeg a szocik tized ennyi patkányság miatt el lettek zavarva...
"Azt is jól tudja, hogy egy ilyen válasszal elégedettek a fideszesek."
Én a Fideszre szavaznék (nyilván nem ezek miatt hanem egyéb okokból) és nagyon nem örülök ezeknek a válaszoknak. Egyébként már nekem is feltűnt, hogy sokszor mennyire mellébeszél. Nyilván ha szembesítik az igazsággal, nem tud/akar értelmesebbet mondani de én a helyében megpróbálnék érvelni mellette nem tök mást mondani. Nem értem, hogy miért nem ezt teszi.
Ezek ellenére rá szavazol?
Egy miniszter/miniszterelnök dolga a kormányzás, és az, hogy a népnek elszámoljon a tetteivel, az elköltött pénzekkel...
Ő ezt nem teszi meg, csak röhög!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!