Milyen miniszterelnök volt Németh Miklós?
Az akkori körülményekhez képest a legnormálisabb!
Talán azóta is...
2001-ben az Mszp nem nagyon akarta Németh Miklóst min. elnöknek indítani. Nagy hiba volt!
Ritka tisztességes politikus volt, én nem hallottam vele kapcsolatban se lopásról, sem korrupcióról, se hasonló idióta, arcátlan, pökhendi allűrökről.
Bár szoci politikus volt, szerintem az összes azóta elnyűtt min. elnök meg sem közelítette a kvalitását.
Egy totál normális ember volt, aki amikor összeült az Ellenzéki Kerekasztal, akkor azt mondta, hogy nincs joga egyszemélyben a változásokat megakadályozni, és ha kell, akkor feláll, és átadja a helyét annak, aki meg lesz választva.
Azért Horn aratta le a vasfüggöny lebontásának a babérjait, mert akkor ő volt a külügyminiszter, és ő bonyolította a háttér-tárgyalásokat. Meg Németh nem volt az az öntömjénező alkat! Ma is elkelne egy ilyen kvalitású miniszterelnök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!