Kunhalmi Ágnes miniszterelnök-jelölt, vélemények?
Figyelt kérdés
2017. nov. 30. 15:40
1/12 anonim válasza:
Lelkes, de nem lenne jó. Túl érzelmes hozzá.
Ki sikkasztana, ha nem a miniszterelnök?
3/12 anonim válasza:
hát nekem nem a tanítónéni, hanem a rákosi rendszer dialektusa jutott eszembe róla, mondjuk hozzá kell tenni, hogy én már nem a kádár rendszerben jártam iskolába
4/12 A kérdező kommentje:
"Valaki jelölte? Kétségbeejtő!"
Senki sem jelölte, erre csak én gondoltam.
2017. nov. 30. 17:17
5/12 anonim válasza:
Az emlékezetes illuminált-sajtótájékoztatója óta belopta magát az ország szívébe és egyben nyilvánvalóvá tette, hogy totálisan alkalmatlan bármilyen vezető pozícióra... :)
6/12 anonim válasza:
Kunhalmi max. valami felnőtt filmben produkálhatna eredményesen.... (De lehet annyira nem, mert nem egy olyan szép.)
7/12 anonim válasza:
Bocsi de aki még az egyetemet se tudta elvégezni nyelvvizsga hiánya miatt az ne legyen annyira miniszterelnök-jelölt.
9/12 anonim válasza:
Kolbira húznám Ágikát, az a véleményem róla.
Szerintem élvezné a 21 centis kéjrudat.
10/12 anonim válasza:
azért odáig nem kéne lesüllyedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!