Miért írja ki háromnaponta az Origó, hogy a Fidesz erősödik?
"Etetni a birkákat."
Hagyd már abba ezt a birkázást, ha már szidni akarod akkor szidd a pártot és a politikusait, szavazókat szidni a leggusztustalanabb húzás amit csak kilehet találni
Nem tudom miből veszik ezeket a random statisztikákat. Mert még sose hallottam senkitől, hogy tényleg felhívták volna ilyen miatt.
De szerintem is erősödik.
Főleg most fog ha a jobbik ellehetetlenül.
"ellenben elég sokan pártolnak el tőlük folyamatosan."
Kérdező logikájával-----Nem értem, hogy ezt honnan veszed. Ez nyilvánvalóan nem igaz, hiszen aki eddig támogatta a Fideszt, az ezután is fogja. Ellenben a Fidesz erősödik. Kérdező, mi a célod ezzel, hogy folyamatosan valótlanságokat állítasz?-----Kérdező logikájával
Kérdező, nem veszed észre, hogy sántít az érvelésed? Olvasd át ezt, légyszives:
Ajánlom figyelmedbe a legutóbbi négy közvélemény kutatást a témában és utána légy okos:
Publicus
"A Fidesz szavazóinak száma a múlt hónapban egy százalékpontot növekedett, és ebben a hónapban újra egy pontot, így 27 százalék."
ZRI-Závecz
"A Fidesz felfelé szálló ágban van, július óta – amikor 24 százalékon állt – minden hónapban nőtt valamelyest a tábora. Az elmúlt hetekben kis mértékben, 30-ról 31 százalékra emelkedett a kormánypártot preferálók aránya."
Nézőpont
"Novemberben a teljes felnőtt népesség 35 százaléka támogatta a kormánypártokat, ami négy százalékpontos növekedés októberhez képest. "
Századvég
"A Fidesz-KDNP a teljes népességen belül két százalékponttal tudta növelni előnyét az elmúlt hetekben."
és ebből az első kettő abszolút ellenzéki cégnek számít.
"Fideszt az senki nem fogja hirtelen támogatni őket"
Hát én azért elég sok olyat láttam, akik a nyugati körül látták a migránsokat, hogy inkább rászavaz, csak ne legyenek beengedve
Hajajj, vannak itt fogalomzavarok.
Továbbra is ajánlom a következő oldalt:
"a magyarok eddig is vagy imádták vagy utálták a Fideszt"
Nem. Vannak Fidesz szavazók és vannak más pártok szavazói. És van a BIZONYTALANOK tábora. Miért is BIZONYTALAN? (Válaszold meg magadban a kérdést.)
"nekem reprezentatívabb amit a családom, barátaim, ismerőseim, az internetes kommentelők..."
Ha a gyakorikérdések kommentelőit nézzük, akkor 2%-os támogatása se lenne a Fidesznek. Ha a 444-ét, akkor szintén. Ha a 888.hu-nál néznénk, akkor 100% lenne a Fidesznek. Ez neked reprezentatív?
Ja és: mi is a reprezentatív felmérés fogalma? (Válaszold meg magadban a kérdést.)
"én sem találkoztam még soha senkivel akit felhívtak volna és megkérdezték volna."
Engem meg már hívtak is fel, rendszeresen válaszolok is. Akkor ez most reprezentatív?
Várom válaszod.
u.i.
Ajánlom a következő GYK oldalt a reprezentatív felmérés értelmezéséhez:
https://www.gyakorikerdesek.hu/tudomanyok__egyeb-kerdesek__6..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!