Mit szóltok, hogy a Fidesz minden közvéleménykutató szerint erősödik, az ellenzéki pártok közül pedig az MSZP erősödik, és a Jobbik gyengül?
Mit szólsz ahhoz, hogy - a közvéleménykutatásoktól eltérően - a valós helyzet az én környezetemben meg az, hogy egyre kevesebben állnak már a fidesz mellett, az MSZP-ből rég kiábrándultak, a Jobbikot köpönyegforgatónak érzik egyre többen és igazából a fiatal, valódi demokrata generációban hisznek egyre többen?
Ja és még azt is hallottam, hogy a fizetett - vagy csak ostoba módon ingyen trollkodó - fideszes kommentkommandósok ereje is egyre csökken és az embereknek lassan eltelik a zsebe a felfújt lufiktól amit a kormány és talpnyalóik a médiában, sajtóban, fórumokon produkálnak?
Nézzük csak:
Botka Vonával szemben? Mit vársz...
"Pártfüggetlen vagyok"
Már megint ez a fideszes terelés (legyint). :DDDDD
Több közvéleménykutató cég is van, különböző politikai oldalon (Tárki, Medián, Jobbik (bár az Iránytű mostanában nagyon csöndben van)), de mégis mindegyik Fidesz-előnyt mutat.
Nem lehet ennyire elvakultnak lenni, elmagyarázni, hogy nem úgy van az.
_Nagyon_ erős különbség akár a 2002-es, akár a 2006-os előremutatásokhoz képest, hogy akkor százalékok ingáztak.
Most egymillió szavazót kellene kb. egy év alatt szereznie mindkét erősebb ellenzéki pártnak, hogy legyen kormányváltás, ami irreális.
A Fidesz-KDNP-nek egymagában van annyi szavazója, mint a két utána következő pártnak együttesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!