Ti fogtok adakozni a Jobbiknak?
én biztos nem
"Nem tudják kifizetni az Állami Számvevőszék által megállapított 331 millió forintot, ezért közösségi pénzgyűjtést indítanak, mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában."
https://www.youtube.com/watch?v=DrLHQb9dg6s&feature=youtu.be
Ez a cirkusz nem is a jobbikról szól, jelenleg az a szituáció áll fent hogy ha valamelyik párt jelentős támogatást kap akkor az orbánrezsim elsöpri hogy biztosan hatalomban maradjon.
Az ÁSZ most megbüntetett egy ellenzéki pártot papírok, bizonyítékok nélkül, ellenben a kormánypárt nem tud elszámolni a 2010-2014 es plakátjaival mégsem bünteti meg.
Domokos László az ÁSZ vezetője egy fideszes politikus tehát a gazdi kezébe nem harap.
Kedves fidesznyikok ezt hogy nevezhetitek demokráciának?
#12 A törvény 2014 ben született hogy ezt így nem szabad, visszafelé nem szoktak büntető eljárást indítani mert a múltban még lehetett ilyet.
Ez kb olyan mint régen a morfin tartalmú torokfájás csillapítók nem voltak vénykötelesek született egy törvény hogy nem szabad már árusítani így nem büntették meg a patikusokat mert a törvény előtt eladta ezeket a szereket.
Most a kérdés az hogy a törvény után amikor még Simicska Orbánnal bratyizott hogy nekik is kedvezményényesen adta a plakáthelyeket vagy sem
Kisnyugdíjas vagyok, soha nem érdekelt a politika, a jobbik.
Most viszont, azt a tízest, amit utalványba kapok, azt átutalom a jobbiknak. Tudom, nulla a tízes, de......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!